BAFRA

24 Yıllık Nurer Sigorta Bafra Şubesi Açıldı

 
 4223
24 Yıllık Nurer Sigorta Bafra Şubesi Açıldı - Tanıtımdır- 24 yıldır Türkiye’de sigorta acenteliği alanında hizmet veren Nurer Sigorta’nın Bafra Şubesi hizmete açıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Tanıtımdır- 24 yıldır Türkiye’de sigorta acenteliği alanında hizmet veren Nurer Sigorta’nın Bafra Şubesi hizmete açıldı.

Kemal Şahin, Recai Kaya ve Raşit Yıldırım’ın ortaklaşa kurduğu NURER Sigorta Bafra Şubesi Kızılırmak Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak numara 17’de faaliyet göstermekte.

NURER Sigortanın 24 yıllık deneyimi, 24 anlaşmalı sigorta şirketinin gücü ile birleşerek sizlere en avantajlı fiyat teklifi imkânı sunuyor. 

NURER Sigorta Bafra Şubesi, uygun fiyat ve yüksek teminatlı sigorta çözümleri ile eviniz, arabanız, iş yeriniz, sağlığınız, emeklilik günleriniz, seyahatiniz özetle hayatınız için riskleri en aza indirmeyi taahhüt ediyor. 

NURER Sigorta yetkilileri, “Anlaşmalı olduğumuz 24 sigorta şirketi sayesinde kişi ve işletmelere en uygun ve en avantajlı özel sigorta çözümleri sunmayı, müşterilerimizin en uygun fiyatlarla DASK, Zorunlu Trafik Sigortası, Kasko gibi hizmet paketlerinden verimli bir biçimde yararlanmalarını hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Nurer Sigorta Adres: Kızılırmak Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak numara 17

İrtibat Telefon: 0536 798 11 79

Bafranın haberi, bafra
 Yorum Yap