BAFRA

2020 Engelli Memur Alım Sınavına Hazırlık Kursu Başladı 

 
 473
2020 Engelli Memur AlımSınavına Hazırlık Kursu Başladı  - Bafra Görme Engelliler Derneği, Bafra Halk Eğitim Merkezi ve Bafra Gençlik Merkezi işbirliği içerisinde organize edilen engelli memur alım sınavına hazırlık kursu 54 kursiyer ve üç derslikli bugün hayata geçti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Görme Engelliler Derneği, Bafra Halk Eğitim Merkezi ve Bafra Gençlik Merkezi işbirliği içerisinde organize edilen engelli memur alım sınavına hazırlık kursu 54 kursiyer ve üç derslikli bugün hayata geçti.

Bafra Görme Engelliler Derneği başkanı Mustafa Kaplan konuyla alakalı şunları söyledi. “26 Nisan 2020 tarihinde yapılacak engelli memur alım sınavına hazırlık kursumuzu ikinci kez tekrarlıyoruz. 10 Ekim 2019 tarihinde başlayan 31 Aralık 2019 tarihinde sona eren engelli memur alım sınavına hazırlık kursumuz ardından kursiyerlerimizin tamamının isteği üzerine kursumuza yeni başvurular olması sebebiyle kursumuzu ikinci kez tekrarlama kararı aldık. Çok deneyimli bir öğretmen kadromuz var. Bafra Halk Eğitim Merkezi ve Bafra Gençlik Merkezi kurumlarıyla uyum içeresinde iyi bir çalışma yürütüyoruz. Kursiyerlerimiz tamamen bilinçli ve en önemlisi tüm kursiyerlerimiz ve aileleri bizlere güveniyorlar. En önemlisi Bafra bizlere güveniyor bunu dememin sebebi şu ki günden güne kursiyerlerimizin sayısı gittikçe artıyor. Biz de çıktığımız bu yolda Bafra halkının güvenine layık ve kursiyerlerimizin güvenine layık olabilmek amacıyla var gücümüzle onları daha iyi yerde görmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

Kursumuzda öğretmenlik yapan öğretmenlerimizin hakkını asla inkâr edemem. Hepsi birbirinden güzide deneyimli bilgi birikimi olan öğretmenlerimiz. 2018 yılı hazırlık kursunda katılan kardeşlerimizden en düşük puanı alan kursiyerimiz 78 aldı.  Hedefimizde Bafra Görme Engelliler Derneği olarak kursumuza katılan tüm kursiyerlerin en düşük alacağı puan 83 biz bunu hedefledik bunu amaçladık bu uğurda çalışmaya devam ediyoruz. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz buna inanıyoruz. Bu bağlamda gerek birlikte çalıştığımız kurumlar gerek öğretmenlerimiz gerek kursiyerlerimiz hep beraber başaracağız. Engelliler için engelsiz bir yaşam temennisiyle Allaha emanet olun.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 2020 Engelli Memur Alım Sınavına Hazırlık Kursu Başladı  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0