SPOR

1930 Bafraspor`da İç Transfer Çalışmaları Erken Başladı

 
 165
1930 Bafraspor`da İçTransfer Çalışmaları Erken Başladı - Samsun`un Bafra ilçesinde sivil bir yönetimle yeniden yapılanmaya giden 1930 Bafraspor, seneye iddialı bir kadro için transfer sezonuna erken başladı. Gelecek Sezon için öncelikle iç transfere önem veren Yeni Yönetim transfere hızlı başladı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde sivil bir yönetimle yeniden yapılanmaya giden 1930 Bafraspor, seneye iddialı bir kadro için transfer sezonuna erken başladı. Gelecek Sezon için öncelikle iç transfere önem veren Yeni Yönetim transfere hızlı başladı.

1930 Bafraspor, yeni yönetimi ile yaptığı başarılı maçların ardından futbolcu transferlerine hızlı başlayan yeni yönetim iç transfer de toplam 9.futbolcusuna imza attırdı. Şu ana kadar dış transfer olarak takıma iki yeni isim katıldı. Bunlar 19 Mayıs spor Kulübün den Ramazan Öner ve Vezir Köprü spor  dan Bayram İspirli artık 1930 Bafra spor forması giyecek. Yeni Yönetim yaptığı iç transferlere de hızlı başlayarak geçen sene 1930 Bafra spor forması giyen Takımın kaptanlığını yapan kaleci Mesut Atmaca olmak üzere, Yakup Bayrak, Metehan, Taşdemir, Tolunay Cin, İlker Yasin Yaz, Bedir Sürmeli, Umut Köksal, Kadir Can Yıldız ve Onur Aydın`ı takım da tutarak imza attırdı.

İmza töreninde 1930 bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, Genel kaptan Mehmet Sakal, Futbol Şube Sorumlusu Osman Engiz ve 1930 Bafra spor teknik direktörü Mahmut Topal hazır bulundu.

İmza töreninden sonra kısa bir konuşma yapan kulüp başkanı Fatih Yıldız; Şu ana kadar bizlere sorun yaşatmayan futbolcularımıza yönetim adına çok teşekkürler ediyorum. Geçen seneden mevcut kadromuzda üç futbolcumuz şehir dışında olduğundan dolayı onlarla temasa geçil en kısa zamanda onlarla da anlaşarak iç transferi noktalamış olacağız. Dediğimiz gibi bizler bu sene düştü gözü ile bakılan takımımızı bu ligde bırakan futbolcularımızla sorun yaşamadan anlaşmamız bizleri memnun etti. Transferlerimiz bundan sonra dış transferlere ağırlık vereceğiz, ondada acele etmek istemiyoruz. Hedefimiz 1930 Bafra spor`a yakışacak nokta transferler olacak dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor`da İç Transfer Çalışmaları Erken Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0