SPOR

1930 Bafraspor Kemer`de Kampa Girdi

 
 297
Bafra Haber

 |  - 2011-2012 sezonunun ilk yarısını 5 puan farkla lider bitiren 1930 Bafraspor ikinci yarı çalışmaları için Antalya Kemer`de kampa girdi.

2011-2012 sezonunun ilk yarısını 5 puan farkla lider bitiren 1930 Bafraspor ikinci yarı çalışmaları için Antalya Kemer`de kampa girdi.
10 gün sürecek olan Kemer kampı kafilesinde 22 futbolcu, 3 teknik adam, Genel Kaptan, 1 yönetici, 2 malzemeci ve masörden oluşan 30 kişi yer alıyor.
Birinci devredeki başarısını ikinci devrede sürdürerek ligi Şampiyon bitirmeyi hedefleyen 1930 Bafraspor günde çift idmanla lige hazırlanıyor. Kemer kampında 2 veya 3 hazırlık maçı yapılması planlanırken kadroya da yeni takviyeler yapılması için transfer çalışmaları devam ediyor. Öte yandan 1930 Bafraspor oyuncusu Atakan Hoşkun ve Okan Altunbilek ile kulübün yollarının ayrıldığı bildirildi.
1930 Bafraspor ikinci yarıya 22 Ocak`ta yapacağı Dikbıyık maçı ile başlayacak.
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor Kemer`de Kampa Girdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0