SPOR

1930 Bafraspor Deplasmanda Dikbıyık Belediyespor'u 5-0 Yendi

 
 1324
Bafra Haber

 |  - TFF BAL Ligi 3. Grup lideri 1930 Bafraspor deplasmanda Dikbıyık Belediyespor`u 5-0 yenerek puanını 46`ya çıkararak liderliğini sürdürdü.

1930 Bafraspor`un 2 golünü Polat atarken, diğer gollerini de Samet Bank, Fatih, Aytek ve Hüseyin attı. 

Maç çamurlu bir saha ve soğuk havada oynandı. Çamur tüm oyuncuları yordu ancak Bafra ekibi kötü saha ve hava koşuluna rağmen deplasmandan farklı galip gelmeyi bildi.

Ligin en alt sırasındaki Dikbıyık`ın futbolcuları da maç boyunca mücadeleyi bırakmayarak farkın daha da açılmasını önlediler. 

Geçen sezon yaşanan olaylardan dolayı sahada geniş güvenlik önlemi alındı. Bafra`dan 30`ya yakın seyircinin gittiği maçta 80 Jandarma güvenlik önlemi aldı. 

Bafra`nın en yakın rakiplerinde Zara Belediyespor, kendi sahasında Öz Espiyespor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Fatsa Belediyespor ise deplasmanda Erbaaspor`a 1-0 yenildi.

  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor Deplasmanda Dikbıyık Belediyespor'u 5-0 Yendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0