12 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz Ettiği İddia Edilen Kişi Yakalandı
12 Yaşındaki çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen kişi yakalandı
Samsun`da ayrıldığı kız arkadaşının 12 yaşındaki kardeşine intikam almak için tecavüz ettiği iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 18 yaşındaki genç tutuklandı.
Dün akşam polis tarafından yakalanarak gözaltına alındıktan sonra geceyi Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü`nde geçiren M.B. (18), bugün Samsun Adliyesi`ne sevk edildi. Hakkındaki suçlamayı kabul eden ancak intikam için bu olayı gerçekleştirmediğini ileri süren M.B., sorgulanmasının tamamlanmasının ardından bugün sevk edildiği Samsun Adliyesi`nde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi`ne gönderildi.
Öte yandan, bodrumunda tecavüz olayı gerçekleşen ve aynı apartmanda kapıcılık yapan zanlı M.B.`nin babası K.D.`nin olayın duyulması üzerine apartmandaki görevine son verildiği öğrenildi.
İHA
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın