BAFRA

Özel Bafra Çözüm Koleji 2021-2022 Eğitim-öğretim Yılına Steam &maker İle Hazır

 
 1308
Özel Bafra Çözüm Koleji 2021-2022Eğitim-öğretim Yılına Steam &maker İle Hazır - Özel Bafra Çözüm Koleji 2021-2022 eğitim- öğretim dönemine, yıl içinde eğitim faaliyetlerinde kullanılacak olan teknik alt yapı, okulun gelişmiş fizikî imkanları ve üstün öğretmen kadrosuyla hazırız. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Özel Bafra Çözüm Koleji 2021-2022 eğitim- öğretim dönemine, yıl içinde eğitim faaliyetlerinde kullanılacak olan teknik alt yapı, okulun gelişmiş fizikî imkanları ve üstün öğretmen kadrosuyla hazırız. 

Okul yönetimi yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları ile ilgili olarak şunları söyledi:

Okul olarak yaz dönemi boyunca öğrencilerimize pandemi sürecinin stresini attırmak ve onları ferah bir zihinle yeni eğitim öğretim yılına hazırlamak için jimnastik, gitar, bağlama, resim, kodlama ve Kur’an-ı Kerim gibi derslerle destekledik.

 Bir yandan öğrencilerimizin sosyal anlamda kendilerini yenilemesini sağlarken bir yandan da yeni eğitim-öğretim yılına tüm enerjimiz ve imkanlarımızla hazırlandık. Çözüm Kolejlerinin Bafra’daki aydınlık yüzü olan okulumuz yeni eğitim-öğretim yılına Çözüm Kolejlerinin eğitim anlayışında yer alan ‘’Webinar Seminerleri’’ ile başladı.

Bu yıl öğrencilerimizin akademik anlamda bilgilerini desteklerken bir yandan da STEAM-MAKER( bilim, teknoloji, mühendislik, matematik ve sanat disiplinleri)programı ile zengin hayal dünyalarını daha da geliştirmek istedik. Bu amaçla Yeşil Terapi, Ahşap Tasarım,  Mutfak-Sosyal Yaşam Becerileri, Kukla Tasarım, Seramik Tasarım, Ebru, Origami, Alan Hesaplamaları, Model Uçak, Uzak Kâşifleri, 3B Modelleme, Grafik Tasarım, Teknoloji Tasarım gibi atölyeler kurduk.

Amacımız öğrencilerimizin okulumuzda araştırma, geliştirme, uygulama ve yeni keşifler yapma yeteneklerini ortaya çıkararak yaşayarak öğrenmelerine katkı sağlamaktır.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileriz.


Bafranın haberi, bafra