BAFRA

1,5 Yaşındaki Biricik Oğullarını Kaybeden Aile Bafra Devlet Hastanesini Suçladı

 
 441
1,5 Yaşındaki Biricik Oğullarını KaybedenAile Bafra Devlet Hastanesini Suçladı - Samsun’un Bafra ilçesinde, 1,5 yaşında çocuğunu bulaşıcı hastalıktan kaybeden baba, ambulans vermediği ve ilk gün doğru teşhis koymadığı için Bafra Devlet Hastanesini suçladı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde, 1,5 yaşında çocuğunu bulaşıcı hastalıktan kaybeden baba, ambulans vermediği ve ilk gün doğru teşhis koymadığı için Bafra Devlet Hastanesini suçladı. 

Tek çocuklarını kaybeden 3 yıllık evli Yasin ve Fatma çifti, çocuklarının ihmal ve ilgisizlikten öldüğünü iddia etti. 

Bafra Sanayi Sitesinde usta olarak çalışan Yasin Malkoç yaşadıkları acıyı şu sözlerle dile getirdi: 12 Ocak 2020 tarihinde oğlum Ömer Asaf Malkoç’u rahatsızlandığından dolayı Bafra Devlet Hastanesi Acil Servisine götürdüm. Herhangi bir müdahale yani tahlil falan yapılmadan reçeteye 2 adet ilaç yazıp bizi yolladılar. Ertesi gün, Bafra Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniğine tekrar götürdüm. Hiçbir teşhis konulmadan çocuğu görür görmez 30 saniye içerisinde bize Samsun Tıp Fakültesine gitmemizi söylediler. Biz Samsun Tıp Fakültesine gitmemiz için ambulans istedik. Bafra Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği,  ambulans veremeyeceklerini söylediler ve kendi aracınızla gidersiniz daha hızlı gidersiniz dediler. T.C. Devleti'nin tüm yurttaşlarına verilen imkânlar benim çocuğum için verilmedi. Bafra Devlet Hastanesi ambulans vermedi. Kendi aracım yok. O anda üzüntüden ne yapacağımızı şaşırdık. Bir yakınımızın aracını ayarladık ve yola çıktık. Çocuğumu tıp fakültesine götürürken yolda trafik kurallarına uyarak gittiğim halde trafik ekipleri tarafından 2 sefer aracımız durduruldu. Tıp Fakültesinde, çocuğuma Meningokok Menenjit teşhisi koydular ve tedavi altına aldılar. Zamanında teşhis konulamadığı ve geç kalındığı için çocuğumu 15 Ocak’ta ihmal ve ilgisizlikten kaybettik. 

Biricik oğullarını 1,5 yaşında kaybeden baba Yasin son olarak, “Çocuğum ihmalden, ilgisizlikten öldü. Bafra Devlet Hastanesinden şikâyetçiyim. CİMER’e şikâyette bulundum. Diğer ilgililere de şikâyet edeceğim.” dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1,5 Yaşındaki Biricik Oğullarını Kaybeden Aile Bafra Devlet Hastanesini Suçladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0