SAMSUN

Ziraat Odası'nda Toprak Tahlili Yoğunluğu

 
 108
Ziraat Odası'nda Toprak Tahlili Yoğunluğu - Samsun'un Çarşamba İlçe Ziraat Odası'nda verilen toprak tahlili hizmetine ilçedeki çiftçiler büyük ilgi gösteriyor
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Çarşamba İlçe Ziraat Odası'nda verilen toprak tahlili hizmetine ilçedeki çiftçiler büyük ilgi gösteriyor

Bu yıl itibariyle artan tahlil yoğunlukta, çiftçilerle yapılan bilgilendirme toplantılarının büyük etkisinin olduğunu söyleyen Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, "Toprak tahlilinin önemine dikkat çekmek için daha önceden de bölgelerimizde toplantılar gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız sonucunda çiftçilerimizin toprak tahliline büyük ilgi gösterdiğini görmekteyiz. Laboratuvarımız yoğun bir şekilde çalışıyor. Çarşamba dışında Salıpazarı, Terme ilçelerinden de gelen çiftçilerimizin toprak tahliline verdiği önemi görüyoruz. Yoğun bir talep var. Tabi ki bu talepte bizim önceden gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantılarının büyük bir etkisi oldu. Diğer ilçelerimizdeki Ziraat Odası başkanlarının da duyarlı olduklarını görüyoruz" dedi.

Çarşamba Ziraat Odası'nda bulunan laboratuvarda yıllık 1500-2000 arası toprak tahlili işleminin gerçekleştirildiği belirtildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ziraat Odası'nda Toprak Tahlili Yoğunluğu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0