GÜNDEM

Zihni Şahin'den Tuncay Yurduseven'e Ziyaret

 
 68
Zihni Şahin'den Tuncay Yurduseven'e Ziyaret - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Çamaş ve İsmail Kurt, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı`nın 5. Olağan Kongresi sonucunda yeniden ilçe başkanlığına seçilen Tuncay Yurduseven ve ilçe yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Çamaş ve İsmail Kurt, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı`nın 5. Olağan Kongresi sonucunda yeniden ilçe başkanlığına seçilen Tuncay Yurduseven ve ilçe yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin ziyarette yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Partimiz 4 Kasım tarihinde 5. olağan kongresini hemşehrilerimizin ve partililerimizin yoğun bir katılımı ile gerçekleştirdi.  Kongremiz, İl koordinatör milletvekilimiz Sayın Hasan Karal, İl başkanımız Sayın Fuat Köktaş, partimizi kongreye hazırlayan ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, teşkilatımızın tüm kademeleri ve aday olan arkadaşlarımızın katkılarıyla örnek olacak bir düzen ve intizam içerisinde yapıldı. 


Partimize bu güzelliği yaşatan tüm arkadaşlarımıza içtenlikle çok teşekkür ediyorum. Kongremizin Baframıza, Samsunumuza, ülkemize, partimize ve göreve gelen İlçe başkanımız Sayın Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum.

Bugüne kadar AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi her şeyin üstünde gördük. Hep beraber birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır düsturuyla hareket ettik. Bundan sonra da bu anlayış içerisinde hareket edeceğiz. Bizlerin ortak hedefi Baframızın yarınlarıdır. Sadece Baframız ve insanlarımıza hizmet etmenin derdini taşıyoruz. Bakanımız, milletvekillerimiz, il başkanımız, ilçe başkanımız ve tüm teşkilat kademelerimizle topyekûn AK Parti ailesi olarak Bizim bir derdimiz var dedik. Derdimizi de Bafra sevdası olarak ilan ettik. Baframıza ve insanımıza hizmet etmek için çalışıyoruz.  Biz bu sevda ve bu vizyonun insanıyız. Bize bu imkânı veren Yüce Allah`a şükrediyor, hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Belediye Başkanımız açıklamalarını şöyle sürdürdü "İlçe kongremizden sonra örneğin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz Bey`in Bafra Belediyesi ziyareti sonrasında, ilçe başkanımız ve yönetim kurulumuza yaptığı hayırlı olsun ziyareti gibi çeşitli vesilelerle İlçe başkanlığımıza ziyaretlerde bulundum. Bugün de hususiyetle Belediye Başkan yardımcılarımızla birlikte İlçe başkanımıza ve yönetim kurulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş oldum.

2015 genel seçimleri arifesindeyiz. Tüm mensuplarımızın birlik ve beraberlik içinde olması gerektiği bir dönemdeyiz. Bir tek arkadaşımızın dahi kırılmasını, darılmasını ve küsmesini istemiyoruz. Her arkadaşımıza her vatandaşımıza ihtiyacımız var. Her süreçten el ele, birlik ve beraberlik içinde çıkmalıyız. Hepimiz için esas olan partimizin başarısı olmalıdır. Bugüne kadar bunu hep birlikte gösterdik. Bundan sonra da göstereceğiz.  İlçe Başkanımız ve yönetim kurulumuz da bu konularda son derece hassastır.  İlçe Başkanımızı ve seçilen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaretten memnuniyetini ifade eden AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye başkanımızın dilek ve temennilerine katılıyorum. Tek hedefimiz var. O da Baframıza hizmettir. Bu yolda birlik ve beraberlik içinde ilerleyeceğiz.  İnşallah 2015 seçimlerinden de başarıyla, alnımızın akıyla çıkacağız. Baframıza hizmet etmekten başka bir düşüncemiz yoktur. Dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Zihni Şahin'den Tuncay Yurduseven'e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0