BAFRA BELEDİYESİ

Zihni Şahin`den Kurban Bayramı Mesajı

 
 537
Zihni Şahin`den Kurban Bayramı Mesajı - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Mübarek kurban bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Mübarek kurban bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şahin mesajında Buruk bir bayram yaşadığımızı ifade ederek hemşehrilerinin bayramını kutladı. Başkan Şahin yayınladığı mesajda şunları söyledi:

ÇOK DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM,

Bizleri birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bir bayrama bir kez daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından toplumsal barışımız için çok önemli günlerdir. Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Bu günlerde ülkemizin dört bir yanındaki insanlar birbirini sevgiyle ve sevinçle kucaklayacaklardır. Birbirimize ve ülkemize olan sevgimiz bu güzel günlerde daha da artacaktır.

Buruk bir bayram yaşamaktayız. İçimiz kan ağlamaktadır. Bununla birlikte Her bayramda olduğu gibi Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacak isek, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin yadigârlarını, ailelerini, çocuklarını, yetimlerimizi de unutmayacak, onların yanında olmalıyız.

 Bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah`tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Azizi milletimizin, hemşehrilerimin ve İslam âleminin Mübarek Kurban bayramlarını en içten duygularımla kutluyor, barış kardeşlik,  huzur, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Ayrıca RABBİMDEN bölücü terör örgütü ile canlarını feda etme pahasına kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize, polis ve tüm güvenlik mensuplarımıza yardımcı olmasını niyaz ediyor, bayramlarını kutluyorum. Belediyemizde ise bayramlaşma 25 Eylül perşembe bayramın ikinci günü saat 15.00 da yapılacaktır. Saygılarımla bilgilerinize sunarım.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Zihni Şahin`den Kurban Bayramı Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0