SİYASET

Zihni Şahin: Feriştahı Olsa Suspus Olmam

 
 3913
Zihni Şahin: Feriştahı Olsa Suspus Olmam - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, geçen hafta AK Parti Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni`nin açıklamalarına zehir zemberek açıklama yaptı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, geçen hafta AK Parti Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni`nin açıklamalarına zehir zemberek açıklama yaptı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe kongresine aday çıkarttığı ve genel merkezin adayı Tuncay Yurduseven`e karşı Aydın Akkurt`u desteklediği yönündeki iddialara sert cevap verdi.

AHMET YENİ: KENDİNE GÜVENEN BAŞKA PARTİYE GİTSİN

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, geçen hafta AK Parti Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni`nin açıklamalarına da zehir zemberek açıklama yaptı.  AK Parti Milletvekili Yeni, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in de katıldığı AK Parti Bafra İlçe Başkanlığını ziyaretinde "Genel merkezimizce biz adayımızı zaten belirledik. Yüzde yüz kimseyi memnun edemezsiniz ancak bir karar verildi mi o karara herkesin uyması gerekir. Kişiler değil AK Parti önce gelir. Eğer kendi şahsına çok güvenen varsa başka siyasi partilerden şansını denesin"  demişti. Bu konu basına da Ahmet Yeni konuştu Başkan Zihni Şahin sus pus oldu şeklinde yansımıştı.

BAŞKAN ŞAHİN`DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA
Yeni`nin bu açıklamaları sonrası ortalık karıştı. Ahmet Yeni`nin Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i eleştirdiği iddia edilirken Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`den konu ile ilgili çok sert açıklama geldi. Zihni Şahin yaptığı açıklamada, AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni ve başka adayı desteklediği iddialarına adeta ateş püskürdü.

EL Mİ YAMAN BEY Mİ YAMAN GÖRECEĞİZ

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Ahmet Yeni`nin açıklamalarına ortamın bozulmaması için yanıt vermediğine dikkat çeken Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Orada Ahmet Yeni değil feriştahı olsa ben susmam. Ama orada ortamın bozulmaması için sözlerini üzerime almadım. İlçe divan toplantısında el mi yaman bey mi yaman göreceğiz. Bafra İlçe kongresinde genel merkezin adayının karşısına ben aday çıkartmadım. Aydın Akkurt`u ben çıkartmadım. Aydın Akkurt`ta bu partinin insanı. Üç yıl öncede aday olmuştu. Eğer Aydın Akkurt`u ben çıkartmışsam ben şerefsizim. Ama ben çıkartmadığım halde bunun böyle olduğunu söyleyenler varsa, onlar şerefsiz.  Ben siyaseti şerefimle yapıyorum. Ben, ilçe başkanlığı ziyaretinde ortamı bozmamak için konuşmadım. Dün genel merkezin karşısına aday çıkartanlar şimdi böyle konuşmasınlar"  dedi.

ADAYI BEN ÇIKARTMADIM

AK Parti Bafra İlçe kongresinde delegelere iş vaadi verildiği yönünde ki iddiaların da kulağına geldiğini vurgulayan Zihni Şahin, şunları dile getirdi. "Böyle bir iddia doğru değildir. İlçe kongresinde ben bu konuda ki dedikodulara yanıt verdim. Belediyeden işçi çıkartılırken, işçi alınması söz konusu değildir. Aydın Akkurt`u adaylığa ben çıkartmadım. Ama Ahmet Yeni, "ËœBeni neden aramadın` diyor. Bu adayı ben çıkartmadım ki arayayım. Burada bana haksızlık yapılıyor. Kendisini arayıp İlçe divan toplantısına davet edeceğim. Gelsin basının yanında tüm bu konularla ilgili konuşacağım. Recep Tayyip Erdoğan`ın ismi ile oy alarak milletvekilliği yapmanın pek farkında değil. Verilen emeklere sahip çıkacaksın. Bizim bu kadar emeğimizi nasıl yok sayabilirsin. Bafra`da önceki yönetimin seçilmesinde ben kefil oldum. Ama seçilen yönetim belediye başkanlığı sürecinde benim adaylığımın arkasında durmadı. Bende bu kongrede benim arkamda durmayan yönetimin yanında olmayacağımı söyledim. Ama kesinlikle Aydın Akkurt`u aday olarak çıkartmadım. Genel merkez, milletvekilleri vazgeçirsin buna ben karışamam ki. Ben hep partimin emrinde oldum. Bizim bu  emeğimiz nasıl yok sayılabilir.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Kongremizde birlik ve beraberliğimizin önemini anlatan konuşma yaptım.
Kongre sonuna kadar salondaydım. Kongre sonuçlandığında il başkanımız Sayın Fuat Köktaş ile birlikte seçilen ilçe başkanımız ve yönetim kurulumuz bir arada olduk. Birlik ve beraberliğimizi gösterdik. İlçe teşkilatımızı ziyaret ederek tebrik ettik. Sonrası gün Büyük şehir belediye başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz beyle de ilçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Birlik ve beraberliğimiz için gereken duyarlılık içinde olduk.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Zihni Şahin: Feriştahı Olsa Suspus Olmam içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0