GÜNDEM

Zihni Şahin: Doğal Gaz Firmasıyla Protokol İmzaladık

 
 71
Zihni Şahin: DoğalGaz Firmasıyla Protokol İmzaladık - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Doğal gaz firmasıyla bir protokol imzaladık. Büyükşehre ait olan caddelerin de bize ait olan sokakların da onarımını yapma işini üzerimize aldık."
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Doğal gaz firmasıyla bir protokol imzaladık. Büyükşehre ait olan caddelerin de bize ait olan sokakların da onarımını yapma işini üzerimize aldık."

Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti ilçe Danışma toplantısında yaptığı konuşmada, doğal gaz boru hattı döşeme çalışmalarından dolayı bozulan yolların onarımı işini üzerlerine aldıklarını açıkladı. 

Başkan Şahin`in bozulan yollar ile açıklaması şu şekilde:

"Yıkmak kolay yapmaz zor derler. Doğal gaz firması sokakları, caddeleri delik deşik edip gidiyor. Bu noktada büyükşehre ait caddeler var, bize ait sokaklar var.

 Büyükşehir hemen ceza yazarak durdurarak işi çözmeye çalıştı. Biz de o zaman araya girdik. Bizim işimiz de biran önce bu doğal gaz çalışmaları bitsin, Bafra rahatlasın, normalleşsin istiyoruz.

Doğal gaz büyük bir medeniyet ama bunun da dağıtımı yapılana kadar da bu sıkıntıları yaşayacağız. Bundan kaçış yok. Bazen beni arayanlar olduğunda şunu diyorum: "˜keşke borular havadan gitse de hiçbir yer kazılmasa` ama maalesef öyle bir şansımız yok. Öyle olduğunda biz geçen ay doğal gaz firmasıyla bir protokol imzaladık.

Büyükşehre ait olan caddelerin ve bize ait olan sokakların onarımını yapma işini üzerimize aldık ve bir iki haftadır başladık çalışmalara.

İnşallah ilk anda tabi bizim önceki durumumuz olmuş olsaydı, çünkü bizim yapmış olduğumuz hesaplara göre 1 yıllık gelir kaybımız 35 milyon, zaten zorla dönen bir belediyeydik ve borçlanarak iş yapıyorduk. Bu durum düzelene kadar tabi bu şekilde çalışacağız ama ileride Allah nasip ederse ileride hayata geçirmek istediğimiz projelerde tabi gündemimize alacağız.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Zihni Şahin: Doğal Gaz Firmasıyla Protokol İmzaladık içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0