SAMSUN

Zihinsel Engelli Öğrencilerin Yıl Sonu Şenliği

 
 78
Zihinsel Engelli Öğrencilerin Yıl Sonu Şenliği - Samsun Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri yıl sonu şenliğinde doyasıya eğlendiler
Bafra Haber

 |  - Samsun Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri yıl sonu şenliğinde doyasıya eğlendiler

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Kurupelit Kampüsü'nde bulunan orta ve ağır zihinsel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi yıl sonu şenliği düzenledi. Şenliğe; öğretmenler, gösteri grupları, öğrenciler ve aileleri katıldı. Şenlikle ilgili bir açıklama yapan Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü İrfan Yetik, "Orta ve ağır zihinsel engellilere eğitim veren okulda okul öncesi ilkokul ve ortaokul kademeleri mevcut. Öğrencilerimiz yıl boyu birçok gösterilerde bulunarak eğitimlere katıldılar. Onların eğlenmeleri amacıyla yıl sonunda özel eğitim şenliği ismiyle böyle bir şenlik düzenledik. Bunun birincisini düzenliyoruz. Geleneksel hale gelmesini planlıyoruz. Yıl boyunca büyük bir performans gösterdiler. Okula başladıkları günden bu zamana kadar çok yol katettiler. Böyle bir şenlikle seneyi tamamlıyoruz. Amacımız çocuklarımızı eğlendirmek, dinlendirmek ve mutlu olmalarını sağlamaktır" dedi.

Ayrıca; Atakum Gençlik Merkezi, şenlikte öğrencilerinin eserlerinden oluşan "Arkadaşımın Gözünde Ben" konulu "Empati" isimli bir resim sergisi açtı. Atakum Gençlik Merkezi öğrencileri empati yaparak arkadaşlarının ve öğretmenlerinin resmini çizdiği eserlerin yer aldığı sergi şenliğe katılanların beğenisine sunuldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Zihinsel Engelli Öğrencilerin Yıl Sonu Şenliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0