GÜNDEM

Bafra`da Zafer Bayramı Kutlaması

 
 1252
Bafra`da Zafer Bayramı Kutlaması - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Bafra protokolünün Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve Bafra İlçe Kaymakamı Halis Arslan`ın tebrikleri kabul etmesi ile kutlandı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Bafra protokolünün Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve Bafra İlçe Kaymakamı Halis Arslan`ın tebrikleri kabul etmesi ile kutlandı.

Türkiye sınırları içerisinde son günlerde meydana gelen terör saldırıları sonucu şehit olan asker, polis ve vatandaşlar nedeniyle ile Başbakanlığın yayınladığı genelge sonrası 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri iptal edildi.

Zafer Bayramı kapsamında Bafra protokolü Kent Meydanında toplanarak tören eşliğinde Atatürk Anıtına çelenk koyup saygı duruşunda bulunduktan sonra okunan İstiklal Marşı okundu.

Tören Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutan Vekili Hakan Arıkan ve Bafra Belediye Başkan Vekili Hamit Kılıç`ın, kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Zafer Bayramı Kutlaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0