GÜNDEM

Yüksekolul Mezunu Radyocu Genç Fırında Kasiyer

 
 563
Yüksekolul Mezunu Radyocu Genç Fırında Kasiyer - Bafra`da bir fırında kasiyerlik yapan yüksekokul mezunu radyocu genç Hakan Güzeldal, "Eğer şans ve imkan bulabilirsem, iyi bir oyuncu olmak istiyor ve kendime bu alanda da oldukça güveniyorum." dedi.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da bir fırında kasiyerlik yapan yüksekokul mezunu radyocu genç Hakan Güzeldal, "Eğer şans ve imkan bulabilirsem, iyi bir oyuncu olmak istiyor ve kendime bu alanda da oldukça güveniyorum." dedi.

25 yaşında 2 çocuk sahibi Hakan Güzeldal muhabirimiz Oktay Zerrin`e konuştu. Müzikle ilgilendiğini ve dahaönce Yaşam Radyoda Ses Editörlüğü, Jingle ve Reklam Seslendirmesi yaptığını söyleyen Güzeldal, "Bir fırında kasiyer olarak çalışıyorum. Bafralı tanınmış ve usta şairlerimizden Oktay Zerrin öğretmenimizle bir sosyal paylaşım sitesinden tanıştık. Şiirlerini çok beğeniyorum. Sağolsun işyerimde bana"Sevgi Ufkundan Şarkılara adlı şiir kitabını imzlayıp armağan etti. Eşimle şiirlerini okuduk ve çok beğendik. Kendisini kutlarım. Bana göre şiir,insanların yüreğindeki sesin dışarıya vurulmadan, kağıda döküllen bir haykırıştır.

Tiyatro konusunda yetenekliyim. Ayrıca şarkı söylemeyi de seviyorum. En büyük hayalimise Türkiye'nin en büyük ve en çok dinlenen radyosunu kurmaktır. Amacım, bitmek üzere olan Radyo Sektörünü ömür boyu yaşatabilmektir. Eğer şans ve imkan bulabilirsem, iyi bir oyuncu olmak istiyor ve kendime bu alanda da oldukça güveniyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yüksekolul Mezunu Radyocu Genç Fırında Kasiyer içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0