GÜNDEM

Yola Mazot Döküldü Kimsenin Umrunda Olmadı

 
 754
Yola Mazot Döküldü Kimsenin Umrunda Olmadı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yola dökülen mazot yolu kayganlaştırması ile trafiği tehlikeye soktu, polisten başka kimsenin umurunda olmadı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yola dökülen mazot yolu kayganlaştırması ile trafiği tehlikeye soktu, polisten başka kimsenin umurunda olmadı.

Edinilen bilgiye göre Tofaş Kavşağından, Kızılırmak Sanayi Sitesi girişine kadar olan asfalt yola dökülen mazot, trafiği tehlikeye soktu.

Bir kamyon yada tankerden döküldüğü sanılan mazot, trafik ekiplerince farkedilerek, Samsun Büyükşehir belediyesine bildirildi. Belediye ekiplerine defalarca bildirilmesi üzerine olayın geçtiği noktaya her hangi bir belediye ekibi yada itfaiye ekibi gelip temizleme çalışması yapmadı.

Bafra`nın en işlek yeri olan ölümlü kazaların  görüldüğü Tofaş Kavşağı ve Sanayi sitesi girişinde  yol kayganlaşırken otomobilleri ile o güzergahı kullanan sürücüler yola dökülen mazotu dikkate dahi almadı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yola Mazot Döküldü Kimsenin Umrunda Olmadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0