ULUSAL

Yılmaz Morgül Dayak Mı Yiyecek

 
 127
Yılmaz Morgül Dayak Mı Yiyecek - "Burada laf Çok"a konuk olan sunucu Tahir Sarıkaya, Survivor 2016 ünlüler takımı yarışmacılarından olan, ünlü sanatçı Yılmaz Morgül hakkında şok bir iddia ortaya attı.
Bafra Haber

 |  - "Burada laf Çok"a konuk olan sunucu Tahir Sarıkaya, Survivor 2016 ünlüler takımı yarışmacılarından olan, ünlü sanatçı Yılmaz Morgül hakkında şok bir iddia ortaya attı.

Televizyoncu Tahir Sarıkaya, Survior`da Yılmaz Morgül`ün 5-6 hafta sonra yarışmacılardan dayak yiyebileceğini iddia etti.

Bu arada Laf Çok`ta Mesut Yar`ın konuklarından biri ünlü sunucu Tahir Sarıkaya`ydı. Tahir Sarıkaya, geçmişte yine Burada Laf Çok stüdyosunda gerginlik yaşadığı Yılmaz Morgül ile ilgili açıklamalarına son günlerde Twitter`dan devam ediyordu. Sunucu Mesut Yar`ın sorusu üzerine çarpıcı açıklamalarına devam etti. Sarıkaya`nın son açıklamaları Survivor`da yarışmacı olan Yılmaz Morgül`ün yarışmada ileriki günlerde dayak yiyebileceği hakkındaydı.

Tahir Sarıkaya Kimdir?

Ünlü haber programı sunucusu Tahir Sarıkaya Beyaz TV`de program yapmaktadır. Sivri dilli olması, uç noktadaki çıkışları ve açıklamaları ile sürekli gündemde yer almaktadır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yılmaz Morgül Dayak Mı Yiyecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0