SAMSUN

Yıldızı Parlayan Bir Tesis Alaçam Öğretmenevi

 
 1288
Yıldızı Parlayan Bir Tesis Alaçam Öğretmenevi - Türkiye'de birçok öğretmenevi güzelliği, donanımı ve turizme yönelik özellikleriyle ilgi çekmeye devam ediyorlar.
Bafra Haber

 |  - Türkiye'de birçok öğretmenevi güzelliği, donanımı ve turizme yönelik özellikleriyle ilgi çekmeye devam ediyorlar.

Bunlardan biri de Bafra Öğretmenevi gibi Karadeniz Bölgesi'nde Samsun Alaçam Öğretmenevi.

Özellikle gün batımında oluşan doğal ve renkli görüntüleriyle hayranlık uyandıran ve denize nazır tesislerinde Ramazan ayı için hazır iftar sofralarıyla kayda değer bir görünüm ve beğeni kazanan Alaçam Öğretmenevi kısa zamanda çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

 Her geçen gün yıldızı parlayan ve ilgi odağı haline gelen Alaçam Öğretmenevi, görenleri kendine çekiyor. Denizle iç-içe bir doğa hârikası olan ve birçok tabiat güzellikleriyle haklı övgüler alan Alaçam Öğretmenevi Müdürü Ahmet Öztürk, aynı zamanda Bafra Öğretmenevi'nde de görev yapmış başarılı bir Samsunlu olup Muğla, Çorum, Mardin ve daha sonra Samsun, Bafra'da Müdür olarak görevler yaptı.

 Bafra Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda Kurucu Müdürü iken daha sonra Bafra Öğretmenevi Müdürü oldu. 2010 yılında Alaçam Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü'ne atandı. Alaçam Öğretmenevi'ni halkın ve öğretmenlerin hizmetine sundu.

 30 yatak kapasiteli, Lokal, Restaurat, Çay Bahçesi, Plaj ve Düğün Salonu gibi birimlerle hizmete devam eden Alaçam Öğretmenevi'nde, tüm odalar deniz manzaralı olup, 23 Personeli ile hizmet veriyor. Öğretmenevi'nin dışında, Alaçam Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine de Alaçam Öğretmenevi'nde yemek hizmeti veriliyor. Özellikle günbatımı manzarasıyla bir doğa hârikası olan, denizle iç-içe ve halk ile bütünleşmiş olan Alaçam Öğretmenevi tüm konuklarını dostca ve sevgiyle hizmet için bekliyor.

Oktay Zerrin- Alaçam

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yıldızı Parlayan Bir Tesis Alaçam Öğretmenevi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0