SAMSUN

Yeşilyurt Avm'de "Güvercin Uçuverdi" Galası

 
 94
Yeşilyurt Avm'de "Güvercin Uçuverdi" Galası - Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) gala klasiklerine bir yenisini daha ekleyerek "Güvercin Uçuverdi" filminin galasını yaptı
Bafra Haber

 |  - Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) gala klasiklerine bir yenisini daha ekleyerek "Güvercin Uçuverdi" filminin galasını yaptı

27 Mart tarihinde vizyona giren ve oyuncularının Atalay Demirci, Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ayşen Gruda, Erdal Tosun, Gökçe Özyol, Gökhan Yıkılan ve Ali Erkazan olan konusunda hayatı boyunca pilot olmak isteyen ancak bunu bir türlü başaramamış bir halk otobüsü şoförü Yüksel Güvercin'in hikayesini anlatan 'Güvercin Uçuverdi' filminin başrol oyuncuları Atalay Demirci ve Tuvana Türkay Yeşilyurt AVM'de sevenleriyle buluştu.

Komedi filmini başrol oyuncuları Atalay Demirci ve Tuvana Türkay ile birlikte Samsun Valisi İbrahim Şahin'in yanı sıra dünyanın en iyi öğretmeni ödüllerinde ilk 50'ye giren Samsun Kumköy İlkokulu Öğretmeni Dilek Livaneli ve Kumköy Mahallesi'nde yapma çiçek ve sayacılık kursu gören 35 bayan kursiyer ile sinemaseverler izledi.

Gala öncesi konuşan komedyen Atalay Demirci, "Bir Samsunlu olarak bizim için şu an sizlerle birlikte bu filmi izlemek bizim için bir onur ve gururdur. Birlikte film izlemek keyifli olacak. Valimizi teşekkür ediyorum. İlk defa bir vali ile birlikte film izleyeceğiz. Birçok yere gittik ama genelde kaymakamlarla birlikte filmi izledik" dedi.

Atalay'ın, "Valimiz bize bir jest yaptı ve salonda bulunanların hepsine mısır ısmarlıyor" sözleri izleyenleri güldürdü.

Filmin başrol oyuncularından Tuvana Türkay ise Samsun'a ilk defa geldiğini ifade ederek, "Samsun dokusundan, renginden o kadar güzel. İnşallah filmimizi beğenirsiniz. Samimi, naif bir film yapmaya çalıştık" diye konuştu.

Ardından Atalay Demirci salonda filmi izleyenlerle birlikte toplu olarak öz çekim yaptı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeşilyurt Avm'de "Güvercin Uçuverdi" Galası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0