SAMSUN

Yeşilyurt Avm'de Kumaş Örgü Atölyesi

 
 1109
Yeşilyurt Avm'de Kumaş Örgü Atölyesi - Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM) Hobi Atölyesi'nde "Kumaş Örgü Atölyesi" Eylül ayı boyunca devam edecek
Bafra Haber

 |  - Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM) Hobi Atölyesi'nde "Kumaş Örgü Atölyesi" Eylül ayı boyunca devam edecek

2014 yılı boyunca da faaliyet gösterecek olan Yeşilyurt AVM Hobi Atölyesi, perşembe-cuma günleri 14.00-18.00 saatleri arasında her yaştan ziyaretçiye keyifli saatler yaşatıyor. Hobi Atölyesi'nde Eylül ayı boyunca Kumaş Örgü Atölyesi faaliyette kalacak.

Yeşilyurt AVM'den yapılan açıklamada, "Hobi Atölyesi katılımcıları hayal güçlerini ortaya koyarak çeşit çeşit ve rengarenk kumaş parçalarını birleştirerek, evlerinde rahatlıkla kullanabilecekleri farklı aksesuarlar elde ediyorlar. Her ay olduğu üzere bu ayda Hobi Atölyesi'nde katılımcılarımız bir yandan el marifetlerini gösterirken bir yandan da arkadaşlıklarını ve dostluklarını tazelemektedirler. Hobi Atölyesi'ne katılım ücretsiz olup, tüm etkinliklerde kullanılan malzemeler Yeşilyurt AVM tarafından temin ediliyor. Her Perşembe-Cuma fast food katında bulunan Hobi Atölyesi, Eylül ayında Kumaş Örgü Atölyesi, önümüzdeki aylarda ise yine birbirinden keyifli etkinliklerle devam edecek. Hobi Atölyesi'nde tasarlanan ürünleri, çalışmaları 'www.yesilyurtavm.com' web sitemizden, facebook, twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz" denildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeşilyurt Avm'de Kumaş Örgü Atölyesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0