SAMSUN

Yeşilyurt Avm'de Festival Tadında 19 Mayıs

 
 102
Yeşilyurt Avm'de Festival Tadında 19 Mayıs - Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM), muhteşem bir 19 Mayıs şenliği ve yaza giriş festivaline imza attı
Bafra Haber

 |  - Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM), muhteşem bir 19 Mayıs şenliği ve yaza giriş festivaline imza attı

18-19 Mayıs tarihinde Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi tüm Vosvos tutkunlarını bir araya getirdi. Samsun'dan ve Türkiye'nin birçok yerinden gelen Vosvoslar Yeşilyurt AVM'de bir araya gelerek rengarenk görüntüler oluşturdu. 18 Mayıs Pazartesi akşamı saat 17.00'den sonra Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi önündeki kumsalda büyük bir kamp ateşi yakılarak 'yaza merhaba' denildi. Kumsalda kurulmuş ses sistemi ile horon-kemençe-tulum ve DJ performanslarıyla ateş etrafında dans eden ziyaretçiler oldukça keyifli vakit geçirdiler. Havanın kararması ile de etkinliğe katılan herkese dilek feneri dağıtılarak birlikte yakıldı aynı anda gökyüzüne bırakıldı.

Yeşilyurt AVM'de eğlenceli dakikalar 19-20 Mayıs tarihlerinde de devam edecek. AVM'nin 1. katında Toplum Gönüllüleri Vakfı ve İğne Deliği Gençlik Merkezi tarafından kurulmuş olan etkinlik alanında büyük bir çerçeve içinde "Genç olsaydım. Ben Gencim, Genç Olmak ve Ben Gençken" yazılarının yanına kendi düşüncelerini yazıp fotoğraf çektirebilecekler.

20 Mayıs'ta ise saat 15.00'te AVM içerisinde savunmanın sanat haline getirildiği capoeiro dansı izleyicileri için sergilenecek. 17.00'de ise Samsun Motosiklet Grubu(SMK) 50'ye aşkın motosikletlerini sergileyecekler. Chooper, Racing, Enduro gibi modellerin bulunduğu bu etkinlikte adrenalin dolu dakikalar yaşanacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeşilyurt Avm'de Festival Tadında 19 Mayıs içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0