SAMSUN

Yeşilyazı Ortaokulu'nda Kütüphane Ve Yemekhane Açılışı

 
 668
Yeşilyazı Ortaokulu'nda KütüphaneVe Yemekhane Açılışı - Samsun'un Bafra Yeşilyazı Ortaokulu'nda Kaymakam Ali Katırcı tarafından kütüphane ve yemekhane açılışı yapıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra Yeşilyazı Ortaokulu'nda Kaymakam Ali Katırcı tarafından kütüphane ve yemekhane açılışı yapıldı

Kaymakam Ali Katırcı, eşi Hacer Katırcı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ile birlikte Yeşilyazı Ortaokulu'nda kütüphane ve yemekhane açılışı yaptı.

Kaymakam Katırcı, Yeşilyazı Ortaokulu'nda kütüphane oluşturulması için Bafra çapında yapılan kitap toplama kampanyası neticesinde elde edilen 2 bin 500 adet kitabı Okul Müdürü Halil İbrahim Akmeşe'ye teslim etti, öğrencilere hediyeler dağıttı ve kampanyaya destek veren kurum müdürlerine teşekkür belgelerini verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu tarafından Kaymakam Ali Katırcı, eşi Hacer Katırcı ve Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel'e teşekkür plaketi verildi.

Okul Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, kitap kampanyasında emeği geçen tüm kurumlara ve gönüllülere teşekkür etti ve oluşturulan kütüphanenin en kısa zamanda tüm köy halkının hizmetine sunulacağını belirtti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeşilyazı Ortaokulu'nda Kütüphane Ve Yemekhane Açılışı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0