GÜNDEM

Yeşil Alanı Halka Kapattılar

 
 81
Yeşil Alanı Halka Kapattılar - Sorumlu vatandaş haberi / Samsun`un Bafra ilçesinde demir parmaklıklarla halkın kullanımına kapatılan yeşil alanın yıllardır halka açılmamasından dolayı şikayetçi olan sorumlu bir vatandaş tepkisini Bafra Haber`e ihbarda bulunarak gösterdi.
Bafra Haber

 |  - Sorumlu vatandaş haberi / Samsun`un Bafra ilçesinde demir parmaklıklarla halkın kullanımına kapatılan yeşil alanın yıllardır halka açılmamasından dolayı şikayetçi olan sorumlu bir vatandaş tepkisini Bafra Haber`e ihbarda bulunarak gösterdi.

Gazipaşa Mahallesi Türk Ocağı Caddesi`ni Gaziosmanpaşa Mahallesi Stat Caddesinin kesiştiği yede bulunan yeşillik alanın 3 yıl önce psikolojik rahatsızlığı bulunan yaşlı bir kadının isteği üzerine halkın kullanımına kapatmasından şikayetçi olan sorumlu bir vatandaş duruma tepkisini Bafra Haber`e şikayet ederek gösterdi.

Sorumlu vatandaş tepkisini şu şekilde dile getirdi:

Gazipaşa Mahallesi Türkocağı Caddesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi Stat Caddesinin kesiştiği yerdeki yeşil alan 3 yıl kadar önce paket taşları sökülerek yaşlı psikolojik rahatsızlığı bulunan bir kadının isteği üzerine yüksek demirlerle halkın kullanımına kapatılmıştır. Defalarca belediyeye bildirmemize rağmen, Sayın Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından seçim öncesi gezilerde doğal gaz döşenirken düzelteceğiz demesine rağmen yapılmadı. Yani Başkan sözünü tutmadı.Şimdi aradığımızda kendilerinin bir müdahalede bulunamayacaklarını Büyükşehir belediyesinin sorumluluk bölgesi olduğunu ve onların ilgilendiğini belirtiyorlar. Ancak yapılan bu şey tamamen kanunlara aykırıdır. Bırakın bu yeşil alanı vatandaşlar kullansın.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeşil Alanı Halka Kapattılar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0