GÜNDEM

Yerel Hizmetin Oscar Ödülü Yedaş`ın

 
 660
Yerel Hizmetin Oscar Ödülü Yedaş`ın - YEDAŞ`ın bölgesinde gerçekleştirmiş olduğu kaliteli ve kesintisiz hizmet anlayışı, Anadolu Basın Birliği`nce " Ã‹Å"En İyi Hizmet ve Marka Şirket` olarak lanse edildi.
Bafra Haber

 |  - YEDAŞ`ın bölgesinde gerçekleştirmiş olduğu kaliteli ve kesintisiz hizmet anlayışı, Anadolu Basın Birliği`nce " Ã‹Å"En İyi Hizmet ve Marka Şirket` olarak lanse edildi.

Genel Müdür Türkoğlu, "Her alanda paydaş olma anlayışımızı sürdüreceğiz. Sorumluluğumuz ve hedeflerimizin farkındayız"    dedi

Anadolu Basın Birliği (ABB) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Şube Başkanı Ferruh Çetin, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu`nu ziyaret etti. Samsun medyasına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden ve ABB Yönetim Kurulu adına plaket takdim eden Çetin, "YEDAŞ, bölgemizin marka şirketi"    dedi. Genel Müdür Türkoğlu ise, "Aldığımız ödüller ve tebriklerle Avrupa ve dünyanın dikkatini çeken şirketimizin bölgesine kattığı onlarca değerleri sayfalarına taşıyarak, bizleri onurlandıran medya temsilcilerine teşekkür ediyorum. Medya, YEDAŞ`ın Avrupa Mükemmellik Ödülü yolundaki vazgeçilmez, değeri tartışılmaz unsurlarıdır"    dedi.

ABB`den Türkoğlu`na En İyi Hizmet Ödülü

Genel Merkezi Ankara'da bulunan ve Anadolu'da görev yapan yerel gazetecilerin üyesi olduğu Anadolu Basın Birliği Samsun Şube Başkanı Ferruh Çetin, 'Yerel Hizmetin Oscar'ı olarak ta isimlendirdikleri 'En Başarılı Hizmet Ödülü'nü bu yıl da YEDAŞ`a vermekten onur duyduklarını belirtti. ABB Başkanı Çetin, ''YEDAŞ, bölgede rol model olacak hizmet anlayışı ile " Ã‹Å"Farkındalık` kazandırdı. Bu kadar kısa bir dönemde hedeflenen stratejilerin hayata geçirilmesi ancak bir liderlik öngörüsüyle gerçekleşebilir. Genel Müdür Nurettin Türkoğlu`nun bakış açısı ve vizyonu tamamen liderlik, kalite ve sürdürülebilirlik anlayışı üzerine kurulmuş bir yönetim modeli. YEDAŞ`ın bu anlamda bölgeye kattığı katma değerler tartışılmazdır ve doğru hedeflerdir. Türkoğlu ve şirket çalışanlarını kutluyoruz. Bu ödüller gibi çok daha fazla ödülü hak eden bir şirket"    dedi.

Medya Değerli Ve Paydaşımızdır

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinin güçlü basını ve medya kuruluşlarının Türkiye`nin sayılı illeri arasında yer aldığının altını çizen YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Ulusal ve yerel medya kuruluşları YEDAŞ`ın 4 yılda elde ettiği başarılarını kendi kalemleri ile süsleyerek, sayfalarına taşıyor. Bu başarılarımızın yazılı ve görsel medya sayfalarında yer alması YEDAŞ için onur verici. Bizler medyayı paydaşlarımız olarak görüyoruz. YEDAŞ`ın Avrupa Mükemmellik Ödülü yolundaki vazgeçilmezleri arasında yer alan medyanın değeri tartışılmazdır"    diye konuştu. 29 Aralık 2010`da vizyonunu doğru belirleyen YEDAŞ'ın 2019 yılında kurumsal ve operasyonel mükemmellik alanında Avrupa`nın ilk 10 şirketi arasında yer alacağını iddia ettiklerini ve şu anda ilk 3 şirket arasında yer aldıklarını belirten Türkoğlu, "Bizler daha da büyümeyi, hedefimizi Avrupa Mükemmellik Ödülü`ne çevirirken, bizi bugün bu ödüle götüren stratejilerimizi de hep hatırlayacağız"    dedi.

" Ã‹Å"Birlikte Başardık` Gerçeğini Müşterilerimizle Paylaştık

Genel Müdür Türkoğlu, "Her alanda paydaş olma anlayışımızı sürdüreceğiz. 4 yılda çalışanlarımızla ve paydaşlarımızla 'birlikte başarabiliriz' gerçeklerini gösterdik, sonra da YEDAŞ ailesi olarak, özelleştirmeye bakıştaki belki de bir kaç yanlış algılamayı ortadan kaldırdık. Sektörel olarak amacımız gayet açık ve net. Kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtımı hizmeti sunmak. Şebeke yenileme yatırımlarımız devam ediyor. Koordineli çalışıyoruz, müşterilerimize gülen yüzle, sevecen, yakın davranıyoruz. YEDAŞ`ın onların hizmetinde olduğunu anlatıyoruz. Tabii ki YEDAŞ`ın görevi bununla da bitmiyor. Kaliteye, liderliği ve sürdürülebilir yönetim anlayışı olan Toplam Kalite Yönetim Modeli ile yönetilen YEDAŞ, " Ã‹Å"Kalite Kültürü`nü özümseyen kuruluşlar arasında Samsun`un dünyaya açılan kapısı konumunda. Sorumluluğumuz ve hedeflerimizin farkındayız. Bizler çıtayı yüksek tuttuk ve Avrupa Mükemmellik Ödülü`ne doğru gidiyoruz"    şeklinde konuştu.

 

Bafranın haberi, bafra