SAMSUN

Yeni Türkiye'ye Yeni Başbakan

 
 231
Yeni Türkiye'ye Yeni Başbakan - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Prof
Bafra Haber

 |  - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Prof

Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 62. Hükümetin Başbakanı olarak açıklanmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 62. Hükümetin Başbakanı olarak açıklanmasını değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı, Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yolda 62. Hükümetin Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı olarak Dışişleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun açıklanmış olması bizleri mutlu etmiştir" diye konuştu.

"İNANCIMIZ TAM"

Başkan Genç şöyle devam etti: "Ülkemizi önce 2023, ardından 2053, 2071 ve 2099'a ulaştıracak bu kutlu yolculukta, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'miz ve aziz milletimiz için ortaya koyduğu hedeflere aynı kararlılıkla yürüyeceğine inancımız tamdır. İnanıyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu da, zalimin karşısında dimdik duracak, mazlumun sesini dünyaya duyuracaktır."

Davutoğlu'nun tecrübesiyle Türkiye'yi ileriye götüreceğine inandığını belirten Başkan Genç, sözlerini şöyle tamamladı: "Dış dünyada ülkemizi bu zamana kadar en iyi şekilde temsil eden Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, devlet tecrübesi, kararlılığı, inancı ve Türk halkına olan sevgisi ile milletimizin ve ülkemizin yükselmesini sağlayacaktır. Türkiye'de artık yeni bir dönem başlamıştır. Yeni Türkiye'nin Yeni Cumhurbaşkanı ve Yeni Başbakanı şehrimize, ülkemize, Türk ve İslam alemine hayırlı olsun."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeni Türkiye'ye Yeni Başbakan içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0