GÜNDEM

Yeni Muhtar Direkleri Yeniletti

 
 2707
Yeni Muhtar Direkleri Yeniletti - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi`nde 50 adet elektrik direği ile tesisatı yenilendi ve elektrik trafosu eklendi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi`nde 50 adet elektrik direği ile tesisatı yenilendi ve elektrik trafosu eklendi.

Gaziosmanpaşa Mahallesi`nin yeni muhtarı Ömer Kaplan, artan düşük voltaj şikayetleri sonrası YEDAŞ Bafra müdürlüğüne başvurarak, trafo eklenmesini ve direklerin yenilenmesini talep etti.

Yapılan başvuru sonrası Hendekli Sokak, Hendekli 1. sokak, Hendekli 2.sokak, Hendekli 3.sokak, Hendekli 4.sokak, İstasyon Sokak, İstasyon 1. sokak ve Nilüfer Sokakta bulunan  eski ve yıllar içinde yıpranıp kullanılamaz hale gelen elektrik direkleri değiştirilip yerlerine beton direk ve yeni elektrik telleri ile sokak lambaları takıldı. Voltaj düşüklüğü sorunu nedeni ile tek trafoya sahip olan mahalleye 2. trafo eklendi.

Mahalle Muhtarı Ömer Kaplan : "Yıllardır mahalle sakinleri ile birlikte voltaj düşüklüğü sorunu yaşıyorduk. Mahalle muhtarı olarak Yedaş`a başvuruda bulundum ve sorunlarımızı dile getirdim. Sağ olsunlar aradan kısa bir süre sonda mahalleye gelerek 50 adet eski yıpranmış ve eğilmiş demir direkleri sökerek beton direk yaptılar. Elektrik telleri, sokak lambalarına kadar yeni taktılar ve voltaj düşüklüğünden dolayı yeni bir trafo yaptılar. Elektrikle ilgili sorunumuz kalmadı. Yedaş yetkililerine, Nurettin Türkoğlu'na ve Yasin Ceylan'a yapmış oldukları çalışma için teşekkür ederim."       dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeni Muhtar Direkleri Yeniletti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0