SAMSUN

Yedaş'a Oy Yağıyor

 
 123
Yedaş'a Oy Yağıyor - "Türkiye, YEDAŞ ile Ödüle Koşuyor! Sen De Destek Ol!" sloganıyla yola çıkan ve Avrupa İş Ödülleri'nin (European Business Awards) Çevre ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Ödülü kategorisinde şampiyonluk mücadelesi veren YEDAŞ, büyük finale kalabilmek için tüm paydaşlarına yazılı ve görsel iletişim kanallarını kullanarak ulaşıyor
Bafra Haber

 |  - "Türkiye, YEDAŞ ile Ödüle Koşuyor! Sen De Destek Ol!" sloganıyla yola çıkan ve Avrupa İş Ödülleri'nin (European Business Awards) Çevre ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Ödülü kategorisinde şampiyonluk mücadelesi veren YEDAŞ, büyük finale kalabilmek için tüm paydaşlarına yazılı ve görsel iletişim kanallarını kullanarak ulaşıyor

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Şirketimiz Avrupa'da şampiyonluğa koşuyor. Tüm paydaşlarımıza mesajımız var. YEDAŞ'ın Büyük Ödül'e giden bu yolculuğunda siz de destek olun. 6 yaşındaki YEDAŞ, kurumsal mükemmellik alanındaki pozitif enerjisinin meyvelerini topluyor. Hedefimiz hem Avrupa'da hem de Samsun'da YEDAŞ'ı şampiyonluğa taşımaktır" dedi.

"YEDAŞ'A BÜYÜK ÖDÜLE GİDEN BU YOLDA SİZ DE DESTEK OLUN"

2015 yılında Avrupa İş Ödülleri'nde (EBA) Türkiye Ulusal Şampiyonu olduklarını ve şu anda Avrupa'da oldukça önemli bir 'şampiyonluk' mücadelesi verdiklerinin belirten YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "YEDAŞ, Avrupa İş Ödülleri'nin (European Business Awards) Çevre ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Ödülü Kategorisi'nde finale kaldı. Ülkemiz için gururla taşıdığımız şampiyonluk apoletini Avrupa Ruban D'Honneur Ödülü ile taçlandırmak ve Final Jüri Toplantısı'na katılmak istiyoruz. Valilikler, il ve ilçe belediyeleri, üniversiteler başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ödül sürecini anlatan bilgilendirmeler gönderdik ve desteklerini istedik. Aynı şekilde yazılı ve görsel medya, SMS, sosyal medya kanalları gibi tüm iletişim kanallarını kullanarak tüm paydaşlarımıza ulaşıyoruz. Bu ödülde herkesin bir oyu mutlaka olsun istiyoruz" diye konuştu.

"HER OY ÇOK DEĞERLİ"

Oylamanın 26 Şubat 2016 tarihine kadar süreceğini belirten Türkoğlu, "Her oy çok değerli. YEDAŞ'a Büyük Ödül'e giden bu yolda sizler de oylarınızla destek olabilirsiniz. Şirketimizin kurumsal web sitesi olan 'www.yesilirmakedas.com veya http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/turkey/14831' adlı web sitesinden oy kullanabilirsiniz. Oy kullanırken yapılması gereken oldukça kolay. Web sitemize girdiğinizde karşınıza oylama linki çıkacak. Bu linke tıkladığınızda sayfanın sağ alt köşesinde mail adresinizi ve altında yazılı doğrulama kodunu yazın. Anında mailinize bir link gelecek. Bu linke de tıkladığınızda oyunuzu kullanmış olacaksınız. İki aşama da YEDAŞ'ı Avrupa'da zirveye taşıyabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yedaş'a Oy Yağıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0