SAMSUN

Yedaş Avrupa`nın En Nitelikli Lideri Seçildi

 
 434
Yedaş Avrupa`nın En Nitelikli Lideri Seçildi - 2014 yılında Las Vegas`ta yapılan Best Quality Leadership Award`ın (Yılın En Nitelikli Liderlik Ödülü) sahibi Çalık YEDAŞ oldu
Bafra Haber

 |  - 2014 yılında Las Vegas`ta yapılan Best Quality Leadership Award`ın (Yılın En Nitelikli Liderlik Ödülü) sahibi Çalık YEDAŞ oldu

100 ülke tarafından yapılan oylamada yılın en nitelikli liderlik ödülüne sahip olan Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, hedeflerinin elmas ve Avrupa`nın 4 yıldız ödülünü kazanmak olduğunu söyledi.

2014 yılının Aralık ayında Las Vegas`ta alınan ödülün Avrupa`nın nitelikli liderlik ödülü olduğunu ifade eden Genel Müdür Nurettin Türkoğlu, "Daha önce de yine YEDAŞ olarak Londra`dan altın taç, Paris`ten platinyum kalite ödüllerini aldık. Buradaki ödül de yine başka bir Avrupa kuruluşu tarafından verildi. YEDAŞ için başarı bir barış noktası değil, başarı bir yolculuktur. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde yine Avrupa`da 2 tane daha kademe ödüllerine talibiz. Bundan sonraki hedefimiz, elmas ödülünü almak ve finali de Avrupa`nın 4 yıldız ödülü ile yapmaktır.YEDAŞ yine bir segmente daha girdi. Bize ödülü verenler, bizi oyladı ama şimdi biz aynı zamanda jürideyiz. Biz de artık oylama yapacağız. Avrupa`daki 100 ülkeden bir tanesi de Türkiye olarak ve YEDAŞ olarak oy kullanma ve bir şirket önerme hakkımız var" dedi.

Avrupa`dan aldıkları ödüllerin hiçbirisine başvuru haklarının olmadığının altını çizen Türkoğlu, "Bu ödül bir başvuru sonucu verilmiş değil. Yani, Avrupa`nın ilk 500 şirketinin kullandığı teknolojik alt yapı, bilgi teknolojileri, toplam kalite yönetim modelleri, entegre yönetim sistemleri, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri gibi bunların tamamını onların anladığı, bildiği uluslararası nitelikte kullanan şirketlerseniz sizi izlemeye alıyorlar. BID ve ESQR gibi 2 tane itibarlı şirketler var. Bunlar, şirketleri haberi olmadan izlemeye alıyor. Daha sonra şirketlerin kalite, kurumsal ve bilgi teknolojileri başlıklarında şirketlerin kullandıkları sistemler, onlardaki gelişme süreleri, dönüşümler, geldikleri nokta, hedefleri, verimlilikleri bunların hepsini inceliyor ve yıl sonu raporlarını alıyor. Ona göre oylamaya geçiyorlar. YEDAŞ`ın bu ödülü 100 ülkeden oylarla seçildi ama YEDAŞ`ın haberi yok. Onun için bu ödüller çok önemli ödüller. Birileri sizin haberiniz olmadan sizi izlemeye alıyor ve sizi oyluyor. Aynı zamanda bunun birde sürdürülebilirlik tarafına bakıyorlar" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yedaş Avrupa`nın En Nitelikli Lideri Seçildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0