Aslan MHP'yi parçalar ama hain damgasını da yer

Şu an gerçek olan bir şey var o da, Özgür Topkaya MHP`nin Bafra adayı. Gerçek olmaması gereken bir şey daha var o da, Hasan Aslan`ın aday olmaması. Adını, namını MHP üzerinden elde eden Hasan Aslan, bağımsız adaylık veya başka kartını gösteriyor. Sorduklarında da Halk ne derse o olur diyor.

Şeytanında dahi aklına gelmeyecek olan şey halkın mı aklına geldi de, Hasan Aslan bağımsız aday ol dedi.

Sosyal Medyada ve sitemizde yazılan yorumlardan anlaşılan şu: MHP`ye gönül vermiş çok büyük bir kitle haberimize inanmadı. Herkes gider, Hasan Aslan kalır düşüncesi öylesine yerleşmiş ki, bir türlü inanmadılar, inanamadılar. Ama maalesef doğruydu...

Önce, yanımda yapılan bir telefon görüşmesinde, Çok üzgünüm, anketten birinci çıkanı aday göstermediler. Düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde kararımı vereceğim. dedi.

Haberimiz üzerine Barış FM Canlı yayında sordu. Cevabı yine kurnazcaydı. Siyasetle yatıp kalkanlar, bazı mesajları doğru almalı. Hasan Aslan, açıkça Halkın dediği olur’a yaslanarak bağımsız aday olma kartını gösterdi.

Ömrünü siyaset yapmakla geçirmiş Hasan Aslan, anketlerden birinci çıkmanın özgüveni ile bence intikam almak istiyor ama bu intikam duygusunun beraberinde ihaneti de getirdiğinin farkında mı acaba? MHP`liler affetmez. Bugün görüyorsunuz, kim MHP`yi terk ettiyse hain damgasını yedi. Ötekilerin gitmeleri için belki kabul edilebilir, ince, fikir ayrılıkları vardı. Ya Hasan Aslan`ın? Hasan Aslan hangi fikir ayrılığı ile bağımsız aday olacak? Bir yorumcu da, Editör, sana ne, MHP`li misin diye söyledi. Yaşadığımız şehrin Belediye Başkanı seçiliyor, eleştirmek için MHP`li mi olmamız gerekiyor. Ben buradan Genel Merkez`i de tebrik ediyorum. Hasan Aslan vesayetini kırdı. Öğretmen vesayetini de kırdı. Nusret Arkadaşım kızmasın (Kendisi gerçekten Belediye Başkanlığı yapabilecek vizyon ve kudrete sahip biriydi ama olmadı) Aslan Hocam da alınmasın. Kendisi hakkında en güvendiğim dostlarımdan sitayişler dinledim, MHP`de böyle ağabeyler var mıymış, (sosyalistin övgüsünü alacak kadar) dedim. Ama artık yeter. Bizim dönemimiz de gelsin artık. MHP bunu başardı. Keşke diğer partiler de yapabilse. Özgür Topkaya`ya da başarılar diliyorum. Editör

  • BafraHaber Yorum
  • Aslan MHP'yi parçalar ama hain damgasını da yer içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0