GÜNDEM

Yaz Kur`an Kursları Final Yarışmasında

 
 99
Yaz Kur`an Kursları Final Yarışmasında - Yaz Kur`an Kursları arası Kur`an-ı Kerim`i güzel okuma ve dini bilgiler yarışması finali 20.08.2014 Çarşamba günü Bafra müftülüğü Konferans salonunda yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Yaz Kur`an Kursları arası Kur`an-ı Kerim`i güzel okuma ve dini bilgiler yarışması finali 20.08.2014 Çarşamba günü Bafra müftülüğü Konferans salonunda yapıldı.

Yaz Kur`an Kursu öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği yarışma oldukça çekişmeli geçti. Kıyasıya devam eden yarışmayı Yavuz Selim Camii Kur`an Kursu öğrencileri birincilikle bitirdi. Birincilere ödül olarak birer bisiklet takdim edildi. İkinci olan Fes-Der Kur`an Kursu öğrencileri çeyrek altın, üçüncü olan Tabakhane Camii Kur`an Kursu öğrencileri ise 100`er TL ödülle ödüllendirildi.

Program, Büyük Camii Kur`an Kursu öğrencisi Niyazi Gündüz`ün açılış Kur`an-ı Kerim`i okumasıyla başladı. Şube Müdürü Bahattin Tama`nın açılış konuşması yaptığı program, Fatih Camii Kur`an Kursu öğrencilerinden oluşan korosunun sunduğu ilahilerle devam etti. Vaizimiz Abdullah Demircan`ın başkanlık ettiği jüride Selma Akyüz, Rasim Dinç ve Kadem Aslan bulunmaktaydı. Bafra Müftüsü Bürhan Keleş öğrencilere bir konuşma yaptı. Gençliğin ve bu dönemde öğrenilen bilgilerin ve yapılan ibadetlerin insan hayıtındaki değerinden bahsettiği konuşmanın akabinde, Bafra`daki görev süresini tamamlayan müftümüz Bürhan Keleş`e bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ilçe vaizi Abdullah Demircan tarafından, din görevlileri ve öğrenciler adına çiçek takdim edildi.

Ön elemelerinin 13.08.2014 tarihinde yapıldığı yarışmada finale katılamayan fakat elemelere katılan öğrencilere de 50`şer TL ödül verildi. Program katılımcılara yapılan ikramla son buldu.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yaz Kur`an Kursları Final Yarışmasında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0