GÜNDEM

Yavuz Selim Vakfından Çetinkaya Ybo`ya Ziyaretc

 
 921
Yavuz Selim Vakfından Çetinkaya Ybo`ya Ziyaretc - Yavuz Selim Vakfı Gençlik Birimi İlçemizdeki yatılı yurtları ziyaret programı çerçevesinde Çetinkaya Yatılı Bölge okuluna ziyaret gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 |  - Yavuz Selim Vakfı Gençlik Birimi İlçemizdeki yatılı yurtları ziyaret programı çerçevesinde Çetinkaya Yatılı Bölge okuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Gençlik Birim Başkanı Ramazan Öztop, beraberindeki Gençlik Birim Yönetimi, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Okul Müdürü Cavit Ovalı ve Mdr. Yrd. Bülent Sevinç`te hazır bulundu.

Ziyarette Okul Kütüphanesine çok sayıda kitap hediye edilirken, Gençlik Birimi Yönetim Kurulu Üyelerinin evlerinde yaptırdıkları ikramlar sunuldu. Ayrıca her öğrenci için özel paketlenen kırtasiye yardımlarından oluşan hediye paketleri öğrencilere dağıtıldı.

Konuyla ilgili bil aldığımız Yavuz Selim Vakfı Gençlik Birim Başkanı Ramazan Öztop şunları söyledi  "Bizler Yavuz Selim Vakfı Gençlik Birimi olarak geçtiğimiz günlerde yönetim toplantılarımızda aldığımız karar neticesinde, Bafra`da bulunan yatılı yurtlarda kalan öğrencilere bir dizi ziyaret programları tertipledik. İlkini bu akşam Çetinkaya Yatılı Bölge Okuluna gerçekleştirdik. İnanılmaz haz aldık, bizlere burada bu sıcak ortamı sağlayan Okul Müdürümüze ve İdarecilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu projeyi Bafra Gençlik Merkezi ile birlikte yaptık, Gençlik Merkezimiz Müdürü Fatih Bey`e ve Gençlik liderlerine sağladıkları katkılardan dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizler Gençlik Birimi olarak Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımız evlerinde buradaki kardeşlerimiz için ikramlar yaptılar. Burada ki öğrenci kardeşlerimize ne kadar değer verdiklerini gösterdiler.Yönetim Kurulundaki bütün kardeşlerimize ve eşlerine de teşekkürü bir borç biliyorum.Ben de okul dönemlerinde yurtlarda kalmış biri olarak bu projenin çok önemli olduğunu düşünüyorum." Dedi.

 

 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yavuz Selim Vakfından Çetinkaya Ybo`ya Ziyaretc içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0