SAMSUN

Yargı Mensuplarından Samsun Tso'ya Ziyaret

 
 267
Yargı Mensuplarından Samsun Tso'ya Ziyaret - Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Osmanoğlu ile 1
Bafra Haber

 |  - Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Osmanoğlu ile 1

Ağır Ceza Mahkemesi Daire Başkanı Kemal Alver, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) iadeyi ziyarette bulundu.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Divanı'nın hazır bulunduğu ziyaret, oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

SAMSUN TSO BİRLİKTELİĞİN BİR HALKASI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yürüttükleri çalışmalar hakkında misafirlerine bilgi verdi. Samsun TSO Yönetimi olarak tüm kurumlarla güzel bir diyalog içinde olduklarının altını çizen Başkan Murzioğlu, "Samsun sürekli büyüyen ve gelişen bir şehir. Her zaman üstüne basa basa ifade ettiğim gibi Samsun'da kurumlar arasında güzel bir diyalog söz konusu. Bu da Samsun'a önemli kazanımlar sağlamakta. Samsun Ticaret ve Sanayi Odamız da bu halkanın bir parçası. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yine birlikte hareket edip, el ele vererek güzel kentimizi daha iyi noktalara çıkarmak için çaba harcayacağız. Samsun'un menfaati için, gelişmesi için, huzuru için, birlik ve beraberliği için geçmişte olduğu gibi, bundan sonrada birlikte hareket edeceğimizi, bütün kurumlarla diyaloğu en üst seviyede tutacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

"TEK GAYEMİZ SAMSUN'A HİZMET ETMEK"

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun ise Samsun TSO Yönetimi'ne kentte sağlanan birlik ve beraberliğe katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Samsun'a yabancı değiliz. Bizim de tek yegane gayemiz çalışma arkadaşlarımızla birlikte, görev yaptığımız yerde hizmetin verimliliğini en üst noktalara çıkartabilmektir. Bu noktada, her anlamda üzerimize düşen her türlü görevi layıkıyla en iyi şekilde ifa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gücünü milletten alan bir kurum olarak adalete hizmet etmek ve Samsun halkına hizmet etmekten başka gayemiz de yoktur" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yargı Mensuplarından Samsun Tso'ya Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0