GÜNDEM

Yakıntaş Mahallesinden Mavi Kapak Kampanyasına Destekleri

 
 97
Yakıntaş Mahallesinden MaviKapak Kampanyasına Destekleri - Yakıntaş mahallesi muhtarı İsmail Çelebi ve mahallede bulunan çocuklar toplamış oldukları mavi kapakları Kaymakam Halis Arslan ile birlikte Bafra Omurilik Felçliler Derneği Başkanı İsmail Tabak`a teslim ettiler.
Bafra Haber

 |  - Yakıntaş mahallesi muhtarı İsmail Çelebi ve mahallede bulunan çocuklar toplamış oldukları mavi kapakları Kaymakam Halis Arslan ile birlikte Bafra Omurilik Felçliler Derneği Başkanı İsmail Tabak`a teslim ettiler.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ında böyle bir projede desteklerini gösteren çocuklara kısa bir konuşma yaparak; "bu göstermiş olduğunuz proje aynı zamanda yardımlaşmadır. Böyle bir desteğinizle güzellik katmış bulunmaktasınız. Bu aynı zamanda çürüyecek olan şeylerin ekonomiye tekrar dönüşmesi aynı zamanda hayır severlik göstergesidir. Bizim bu topladığımız kapaklar derneğe gelecek olan bir engelli arabaya desteğimizi göstermiş durumdayız. Toplanan bu kapaklardan Omurilik Felçliler Derneği üyeleri faydalanmış olacaklardır. Bu verdiğiniz kapakların ne kadar faydalı olduğunu, hep birlikte göreceğiz. Gelecek olan engelli arabalarını sizlerle birlikte dernekte dağıtacağız. Bu aynı zamanda bir dönüşümdür. Hayra dönüşümdür. Bu güzel projeyi kimler başlattıysa, kimler uyguladıysa, kimler gündeme getirdiyse, kimler bu projede yer aldıysa herkese teşekkür ediyorum. Bu yaptığınız proje diğer arkadaşlarınıza da örnek olacaktır. Bu küçük mesajınızı tüm çocuklar örnek alsın ve tüm çocuklar bu kampanyada yer alsın. Yaz kuran kursuna ve yaz spor okullarına giden çocuklarımız bu kapak toplama projesine katılmaları gerekmektedir." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yakıntaş Mahallesinden Mavi Kapak Kampanyasına Destekleri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0