SAMSUN

Yakakent Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

 
 551
Yakakent Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Yakakent ilçesinin yeni AK Parti'li Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, bir önceki dönem Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar'dan görevi devraldı
Bafra Haber

 |  - Yakakent ilçesinin yeni AK Parti'li Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, bir önceki dönem Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar'dan görevi devraldı

Düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Törende konuşan bir önceki belediye başkanı Burhan Bayrakdar, Yakakent Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Kıyma'ya hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma da, Bayrakdar'a bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Başkan Kıyma, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizlere gösterilen destekten ötürü öncelikle Yakakentli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Seçim meydanlarında söz verdiğimiz, dile getirdiğimiz tüm projeleri, çalışmaları bugünden itibaren gerçekleştirmenin gayreti içinde olacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

Her başarının altında mutlaka disiplinli çalışmanın yattığını ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Seçimde alınan başarının altında disiplinli çalışmanın yattığını unutmamak gerekir. Bununla birlikte bu başarıda özverili çalışma, fedakarlık ve ekip anlayışı yatar. Eğer bunların bir tanesi bile eksik ise başarıda eksik kalır. Bu çalışmaya anlayışını Yakakent'in tüm sandıklarında görev yapan müşahitlerimizden, ilçe teşkilatına kadar uygulayan ve başarıyı yakalayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçimler bitti şimdi hizmet zamanı diyoruz. Bundan sonraki görevimiz seçim meydanlarında ve seçim çalışmalarımızda Yakakent'e dair verdiğimiz taahhütleri yeri zamanı geldiğinde bir bir yerine getirmek olacak. Biz teşkilatlar olarak bu çalışmalarda nerede durmamız gerekiyorsa orada olacağız. Başkanımız Hüseyin Kıyma kardeşimize tekrardan hayırlı olsun temennisinde bulunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yakakent Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0