SPOR

Voleybolda Bu Hafta

 
 1448
Voleybolda Bu Hafta - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Bayanlar 3.Lig 5. Grup`ta mücadele eden Bafra Akademispor ve TVF 3.Lig erkekler 3. grubunda Samsun ve Bafra`yı temsil eden 1930 Bafraspor  Pazar günü üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak için mücadele edecekler.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Bayanlar 3.Lig 5. Grup`ta mücadele eden Bafra Akademispor ve TVF 3.Lig erkekler 3. grubunda Samsun ve Bafra`yı temsil eden 1930 Bafraspor Pazar günü üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak için mücadele edecekler.

Ligin ilk haftasında mağlubiyet yaşayan temsilcilerimizden 1930 Bafraspor voleybol takımı 1926 Bulancakspor`u misafir ederken, Bafra`nın melekleri, Samsun Gülizar H. Yılmaz Lisesi ile Samsun`da derbi maçına çıkacak.

Ligin ikinci haftasında Bafra Kapalı Spor Salonunda 1926 Bulancakspor`u ağırlayacak olan 1930 Bafraspor mücadelesi saat 14.00`da başlayacak.

Samsun`da Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda Samsun Gülizar H. Yılmaz Lisesi ile mücadele edecek Bafra Akademi bayan voleybol takımının maçı ise saat 16.00`da başlayacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Voleybolda Bu Hafta içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0