SAMSUN

Vezirköprü'de Çöp Toplama Merkezi Yeşil Alan Oluyor

 
 125
Vezirköprü'de Çöp ToplamaMerkezi Yeşil Alan Oluyor - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde çöp toplama merkezi yeşil alana dönüştürülüyor
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde çöp toplama merkezi yeşil alana dönüştürülüyor

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, çok önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğu içinde olduğunu, çöp toplama merkezini yeşil alana çevirme çalışmalarına hız verdiklerini açıkladı. Edis, ilçenin imajını sarsan, çevre kirliliğinin yanı sıra insan ve hayvan sağlığını tehdit eden çöp toplama merkezini yeşil alan yapmaya kararlı olduğunu belirtti.

Yaklaşık 20 hektar(200 dönüm) araziyi etkileyen çöp toplama merkezinin hem insan hem de hayvan sağlığını tehdit ettiğini söyleyen Başkan Edis, "Vezirköprü halkına yakışan sağlıklı bir çevre oluşturmak bizim hedefimiz ve görevimiz. Vezirköprülülere bu olumsuzluğu ortadan kaldıracağıma dair söz vermiştim. Hem görevimizi yapıyor, hem de verdiğimiz sözü tutuyoruz" dedi.

Özellikle inşaat hafriyatlarını belediye kontrolünde çöp toplama alanını düzenlemek için kullandıklarını, belediyenin tüm araçlarını bu iş için seferber ettiklerini açıklayan İbrahim Sadık Edis, bölgeye koku ve mikrop saçan çöplükte hayvanların atladığını, bunun büyük bir tehlike olduğunu, bunun farkında olduklarını, ilçedeki çöplerin ilçe dışında çöp toplama merkezlerine taşıyacaklarını ifade etti.

FİDAN DİKME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çalışmaları yakından takip eden ve yerinde inceleyen Başkan Edis, insan merkezli hizmete odaklandıklarını güzel ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için kolları sıvadıklarını, her şeyi ile belediyeye ait olan bu projeyi hayata geçirmek için gayret ettiklerini kaydederek, dolgu ile kapatılan çöp toplama merkezine fidan dikme çalışmalarının devam ettiğini, alanın tamamının ağaçlandırılacağını söyledi. Başkan Edis çalışmaları yerinde takip ederken fidan dikmeyi de ihmal etmedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vezirköprü'de Çöp Toplama Merkezi Yeşil Alan Oluyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0