SAMSUN

Vezirköprü'de Ak Parti İlçe Divan Kurulu 69. Kez Toplandı

 
 82
Vezirköprü'de Ak Parti İlçeDivan Kurulu 69. Kez Toplandı - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde AK Parti İlçe Divan Kurulu 69
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde AK Parti İlçe Divan Kurulu 69

toplantısını yaptı. Divan Başkanlığını Hıdır Öncel'in yaptığı Atatürk İş Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mustafa Semizoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Karabina, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altunay, partinin mahalle temsilcileri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması eşliğinde milli birlik ve beraberliği içeren sinevizyon gösterisinin ardından bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, şehitlere rahmet dileyerek sözlerine başladı.

"İLÇEDE DOKUNULMAYAN YER KALMAYACAK"

İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi veren Halil İbrahim Doğan, yollar, göletler, okul inşaatları, dere ıslahları, sağlık hizmetlerinin hızla devam ettiğini, bu hizmetlerde emeği geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Vezirköprü Belediyesi'ne teşekkür ederek "İlçemizde her hizmette dokunulmayan yer kalmayacak" dedi. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis yaptığı konuşmada belediyenin çalışmalarını özetleyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

"HALK TERÖRLE ARASINA MESAFE KOYDU"

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ise Vezirköprü'de her zaman bir aile sıcaklığı bulduklarını ifade ederek, hükümetin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ülkeyi bölmek isteyen, ayırımcılık ve ırkçılık yapan terör örgütlerine karşı amansız bir mücadeleye girildiğini dile getiren Kurt, teröre karşı Doğu ve Güneydoğu'da halkın terörle arasına mesafe koyduğunu, ırkçılık ve ayırımcılığa karşı büyük bir mücadele verildiğini vurguladı. Ülkenin bir istikrar abidesi olduğuna dikkat çeken Hasan Basri Kurt, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, terörle mücadelenin yanı sıra ekonomik vaatlerin de bir bir yerine getirildiğini belirtti. 2023 hedeflerinin de dünyaya bir mesaj olduğunun altını çizen Kurt, mülteci konusunda AB'yi samimiyetsizlikle suçladı.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vezirköprü'de Ak Parti İlçe Divan Kurulu 69. Kez Toplandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0