SAMSUN

Vezirköprü Otogarı'nın Girişi Kumla Kapatıldı

 
 668
Vezirköprü Otogarı'nın Girişi Kumla Kapatıldı - Vezirköprü Belediyesi tarafından yapılan Vezirköprü Otogarı geçen Perşembe akşamı itibarı ile giriş ve çıkışına dökülen kumla kapatıldı
Bafra Haber

 |  - Vezirköprü Belediyesi tarafından yapılan Vezirköprü Otogarı geçen Perşembe akşamı itibarı ile giriş ve çıkışına dökülen kumla kapatıldı

Vezirköprü Belediyesi ekiplerince dökülen kum sebebiyle, otogarı kullanan otobüs ve minibüsler yolcu indirme bindirme işlemlerini otogarın yanından yapmak zorunda kaldılar. Vezirköprü Belediyesi, otogarda hem kar için temizlik yapılacağını hem de bazı tadilat işlerinin yapılması işlemlerinin bitirilmesi için çalışacaklarını belirttiler.

Otogar esnafı ise hem kendilerine daha önce haber verilmemesinden hem de kışın ortasında böyle bir bakıma başlanmasından şikayet ediyor.

Kendilerine yer gösterilmediğini de kaydeden otogar esnafı, "Bu işin altında Belediye Başkanı ile yaşanan otogar ücreti tartışması var ama dillendirilmiyor. Daha yeni alınan binada bu kadar tadilat neden oldu? Otogar açıldığı günden beri birçok aksaklığın yaşandığı bir yer. Halen ısınmayan buz gibi bir otogarda vatandaşlar araçların kalkmasını bekliyorlar. Kimse ne olacağını bilemiyor" dedi.

Vezirköprü Belediye Başkanı Edis ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Otogarımız kar yağışı nedeniyle düzgün kullanılamıyordu. Bununla birlikte, bir takım küçük tamirat işleri de vardı. Biz de aynı zamanda iki işi birden bitirelim diye birkaç günlük işe başladık."

Edis, otogarın ısınması için ise, "Oradaki esnafımız kendi imkanları ile ısınacaklarını söylediler. Bu yüzden biz bir ısınma harcaması içine girmedik" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vezirköprü Otogarı'nın Girişi Kumla Kapatıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0