SAMSUN

Vezirköprü Kutlu Doğum Etkinliği

 
 636
Vezirköprü Kutlu Doğum Etkinliği - Samsun'un Vezirköprü İlçe Müftülüğü "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde konferans ve Kur'an ziyafeti programı düzenledi
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Vezirköprü İlçe Müftülüğü "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde konferans ve Kur'an ziyafeti programı düzenledi

Bu yıl Türkiye genelinde "Peygamberimiz, Din ve Samimiyet" temalı işlenen kutlama programları çerçevesinde Vezirköprü Atatürk İş Merkezi'nde gerçekleştirilen Kutlu Doğum programı yoğun ilgi gördü. Programa katılan misafirler güllerle karşılandı.

Program, Nasrullah Cami İmam Hatibi Kahraman Şekercioğlu'nun Kur'an tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan Vezirköprü İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, Kutlu Doğum kutlamalarının yer yıl farklı temalarla işlendiğini, bu yıl ki temanın "Peygamberimiz, Din ve Samimiyet" olduğunu belirtti.

Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı da yaptığı konuşmada Vezirköprülülerin dini hassasiyetini dile getirerek, samimiyetin dini hayattaki yansımalarından bahsetti.

Vezirköprü İlçe Müftüsü Öztürk'ün protokole gül takdim etmesinin ardından Merkez Yatılı Kur'an Kursu öğrencileri ilahiler seslendirdi.

Emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Kemal Sandıkçı ise yaptığı konuşmada, İslamiyet'in bir samimiyet dini olduğunu, Müslüman'ın bütün yaşantısında samimi olması gerektiğini kaydetti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vezirköprü Kutlu Doğum Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0