SAMSUN

Veteriner Hekim Adayları Önlüklerini Giydi

 
 134
Veteriner Hekim Adayları Önlüklerini Giydi - Ondokuz Mayıs Üniveritesi(OMÜ) Veterinerlik Fakültesi'ni yeni kazanan öğrencilere beyaz önlük giydirme töreni düzenlendi
Bafra Haber

 |  - Ondokuz Mayıs Üniveritesi(OMÜ) Veterinerlik Fakültesi'ni yeni kazanan öğrencilere beyaz önlük giydirme töreni düzenlendi

OMÜ Tıp Fakültesi Güneşdoğdu Amfisi'nde gerçekleştirilen törene OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Prof. Dr. Sevilhan Mennan, OMÜ Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Aksoy, Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mahmut Çetinkaya, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. OMÜ Veterinerlik Fakültesi'ni bu yıl kazanan 77 öğrenci törenle beyaz önlüklerini giydiler. Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mahmut Çetinkaya ve Prof. Dr. Abdurrahman Aksoy öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dilediler.

"EN AZ BİR DİLİ İYİ ÖĞRENMENİZ ÖNEMLİ"

Veteriner hekimliği öğrencilerine başarılar dileyen OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Şahin, "5 yıl boyunca sıkı bir eğitim alacaksınız. Bu sizi biraz yoracak. Ama bununla birlikte donanımınız daha da artacak. Şu anda fakültemizde 7 farklı ülkeden gelen öğrenciler mevcut. Dünya çapında bir yerlere gelmek istiyorsanız mesleki anlamda yetişmiş olmanız yeterli olmayabilir. Bu nedenle en az bir dili çok iyi derece de öğrenmeniz gerekir. Bu nedenle önünüzdeki 5 yıllık eğitiminizin sonunda umarım iyi bir dil bilen veteriner hekimler olarak buradan ayrılırsınız" dedi.

Prof. Dr. Bünyamin Şahin'in konuşmasından sonra geçen yıl OMÜ Veteriner Fakültesi'ni birincilikle bitiren Nilüfer Kuruca öğrencilere önerilerde bulundu. Daha sonra Kuruca bu yıl OMÜ Veteriner Fakültesi'ne birinci sırada yerleşen Rüveyda Dinç'e beyaz önlüğünü verdi.

Tören, öğretim üyelerinin öğrencilere önlüklerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Veteriner Hekim Adayları Önlüklerini Giydi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0