GÜNDEM

Cumhuriyet`in Velileri Okullarını İstedi

 
 332
Cumhuriyet`in Velileri Okullarını İstedi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Cumhuriyet Ortaokulu velileri,  okul bahçesine yapılan 24 derslik bina için Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe verdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Cumhuriyet Ortaokulu velileri, okul bahçesine yapılan 24 derslik bina için Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe verdi.

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Bahçesine ağaçları keserek ek bina adı altında yapılan 24 derslik binanın Cumhuriyet Ortaokulunun hizmetine girmesi için Okul aile birliği yönetimi organizasyonunda 797 veliden toplanan dilekçeler Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Dilekçede Cumhuriyet Ortaokulu binasının yetersizliği, çift zamanlı eğitimin zorluğu gibi nedenler yer alıyor.

Velilerin Milli Eğitim Müdürlüğüne verdiği dilekçe şu şekilde:

İlçeniz Cumhuriyet Ortaokulu velisiyim. Okulumuz mevcudu 1725, sınıflarımızın mevcudu 36 ve sınıflarımız çok kalabalık. Mevcut binamız yetersiz kalmaktadır. Konferans salonumuz yok, atölyelerimiz yetersiz. Okulumuzda ikili öğretimle 14 saat ders işleniyor.  Sabahçı öğrencilerimiz 07.00`da derse başlıyor ve öğlenci öğrencilerimiz 18.40`da dersi tamamlıyor. Sabahçı ve öğlenci öğrencisi olan aileler ancak saat 19.30`da bir araya gelebiliyor.

Okulumuz, mevcudunun fazlalığı, sınıfların kalabalık oluşu gibi sebeplerden dolayı ek bina talebinde bulundu. Okulumuz bahçesine ek bina yapımını gerekli makamlar onayladı ve ek binanın yapımı tamamlandı.  Okul aile birliğimizin, velilerimiz adına tüm girişimlerine rağmen biz Cumhuriyet Ortaokulu velilerine ve sevgili öğrencilerimize ayrıca da değerli Bafra kamuoyuna bir açıklama yapılmadan, ek binamızın bir başka okula tahsis edilmesi hangi kanuna ve gerekçeye dayanmaktadır? Konuyla ilgili gerekli açıklamanın tarafımıza yapılmasını bilgilerine arz ederim.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cumhuriyet`in Velileri Okullarını İstedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0