SİYASET

Vekil Yeni`den Tantana Yaratacak Açıklama

 
 505
Vekil Yeni`den Tantana Yaratacak Açıklama - AK Parti milletvekili Ahmet Yeni Bafra Ziraat Odası ziyaretinde fakülte için çalışma yapan Bafra için Hepimiz ekibini sinir edecek sözler sarf etti.
Bafra Haber

 |  - AK Parti milletvekili Ahmet Yeni Bafra Ziraat Odası ziyaretinde fakülte için çalışma yapan Bafra için Hepimiz ekibini sinir edecek sözler sarf etti.

AK Parti milletvekili Ahmet Yeni Bafra Ziraat Odası ziyaretinde fakülte için çalışma yapan Bafra için Hepimiz ekibini sinir edecek sözler sarf etti.

Haber Gazetesi`nin haberine göre Yeni, "Tantana ile bu işler olmuyor" diyerek Bafra için Hepimiz oluşumuna göndermede bulundu.

vekil Yeni`nin fakülteleşme süreci ve imza kampanyası ile ilgili sarf ettiği sözler şunlar: "Ben ne imzalarınızı ne de bir yerden 5 kuruşluk bir kaynak  bulduğunuzu gördüm. Bu işler imza toplayıp, propaganda, reklam ve tantana yapmakla olmuyor.  Biz Baframıza Aşçı ailesinin katkıları ile ilk fakültemizi verdik. Şimdi ikinci fakülteyi yapmak istiyoruz. İmza toplayarak değil, kaynak bularak destek olmanızı bekliyoruz. İmza, reklam, ilan, tantana değil, kaynak gerekiyor. Devlet gelip fabrika kurmayacak. Yatırımı özel sektör yapacak devlet yatırımın önünü açacak."

Yeni, ikinci fakültenin de geçici olarak Bafra Devlet Hastanesine kurulacağıı belirtti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vekil Yeni`den Tantana Yaratacak Açıklama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0