SİYASET

Vekil Şimşek: Türkiye`de Haklı Olan Değil Güçlü Olan Kazanıyor

 
 1075
Vekil Şimşek: Türkiye`de HaklıOlan Değil Güçlü Olan Kazanıyor - MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek Bafra`daki bürosunda Kavak Köselli Mahallesinden bir heyeti kabul etti.
Bafra Haber

 |  - MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek Bafra`daki bürosunda Kavak Köselli Mahallesinden bir heyeti kabul etti.

 Kavak Köselli Mahallesinden eski muhtar Nadir Us, Kadir Yongöz, Nizamettin Baş ve Hamit Baş`da oluşan heyet mahallerine kurulacak çimento fabrikasının köylerine ve çevreye vereceği zararlar hakkında Vekil Şimşek`e rapor sundular. Vekil Şimşek ise konunu yakinen takipçisi olacağını belirterek açıklamada bulundu.

Şimşek,``Şimdi bu konuda söyleyeceklerim şu. Hakikatten ülkemizde hukuksuzluğun, haksızlığın tamda yer olduğu anlam bulduğu yıl. Ülkemizde hukuk hukukun üstünlüğüne göre değil üstünlerin hukukuna göre devam ettiğini göz önüne serdiler. Kavak Köselli vatandaşlarımız Bafra`ya kadar gelip dertlerini anlattılar. Kavaklı kardeşlerimiz hukuken o kadar haklılar ki ama bu haklı oldukları davalarını ortaya koymakta güçlük çekiyorlar. Orada bir çimento fabrikası yapılmak isteniyor. Herkes ister memleketine yatırım yapılamasını ister. Ama bütün ÇED raporlarının olumsuzluğuna ve daha sonra ÇED raporlarının uydurulmasına oranın imar planlarının ÇED raporu içerisinde olmamasına rağmen sonradan uydurularak hukuksuz olarak bir çimento fabrikası Kavak Köselli Mahallesinin tam ortasına yapılıyor. Orada su havzaları var, orada bir orman yok ediliyor. Yani hukuk karşısında haklılıklarını anlattılar. Bende hem fikir oldum. Durum ortada apaçık. Yani orada yapılacak oraya kesinlikle çimento fabrikası yapılamaz. Hukuksuz olarak siyasi irade ortaya çıkıyor. Ve kamu görevlilerini yanlış yalan rapor tutmaya zorluyor. İl Tarım Müdürlüğü orada suyu olan araziye çorak arazi diye rapor veriyor. Sonra da bir kısmını geri almak zorunda kalıyor.  Geliyor bakıyorlar ki başında su var. Ülkemizde haklı olan değil güçlü olan kazanıyor.``dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vekil Şimşek: Türkiye`de Haklı Olan Değil Güçlü Olan Kazanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0