SİYASET

Vekil Orhan Kırcalı Hafta Sonunu Samsun`da Geçirdi

 
 157
Vekil Orhan Kırcalı Hafta Sonunu Samsun`da Geçirdi - AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı hafta sonunu seçim bölgesi Samsun`da geçirdi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı hafta sonunu seçim bölgesi Samsun`da geçirdi.

Kırcalı Samsun, Tekkeköy ve Bafra`da çeşitli programlara katıldı. AK parti Samsun il başkanlığının düzenlediği 64.Genişletilmiş il danışma toplantısından sonra Tekkeköy Büyüklü Anadolu Lisesi temel atma törenine katıldı. Burada bir konuşma yaparak eğitimin önemine vurgu yaptı. Kırcalı Samsun Gazi Devlet Hastanesinde hasta ziyaretlerinden sonra ise hastane başhekimi ve yönetim kadrosu ile görüş alış verişinde bulundu. Kırcalı son olarak Bafra`da ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: Samsunumuz 17 ilçemiz ve 1.270.000 nüfusuyla büyük bir şehir. Şehrimiz Tarım, turizm, sanayi, Sağlık, eğitim, lojistik ve spor konularında cazibe merkezi olma imkânlarına sahip. Bu 7 alanda atılmış önemli adımlar ve yatırımlar var.  Biz Samsunumuzu bu hedefler doğrultusunda daha ileriye taşıyacağız. Her ilçemizin bu anlamda ayrı ayrı önemli potansiyelleri var. Günü düşünerek değil geleceği düşünerek hareket edeceğiz. Rutin işleri ise zaten yapacağız. Tüm bunlar ekonomik canlanma ve gelişmeyi artıracak, işsizliği azaltacaktır. İnsanlarımız daha fazla zenginleşecektir. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vekil Orhan Kırcalı Hafta Sonunu Samsun`da Geçirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0