SİYASET

Vekil Orhan Kırcalı Bafra`yı Su Yolu Yaptı

 
 238
Vekil Orhan Kırcalı Bafra`yı Su Yolu Yaptı - Ak Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı yoğun temposunu devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı yoğun temposunu devam ediyor.

Kırcalı, TBMM`nin kısa bir tatile girmesiyle Samsun`a gelerek ziyaretlerine aralıksız sürdürdü. Kırcalı 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Bafra devlet hastanesi acil servislerini ziyaret ederek doktorlar, sağlık personelleri, hasta yakınları ve hastalarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini sundu. Daha sonra ise servislerde yatan hastaları ziyaret etti.

Yoğun temposunu sürdüren AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı Bafra ilçe Başkanlığında ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkan Zihni Şahin, partililer, muhtarlar ve vatandaşlarla beraber olarak gelen istekleri çözüme kavuşturdu.

Kırcalı, ziyaretlerine Samsun`da faaliyet gösteren iş adamlarını ziyaret ederek devam ettirdi.  Kırcalı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşcı`yı ise Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte ziyaret etti.

AK parti Samsun milletvekili Bu ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: Bizim inanç ve geleneklerimizde hasta ziyaretlerinin önemi büyüktür. Bu duygular içerisinde her fırsatta hastaneleri ziyaret ediyorum. Hastalarımız ve hasta yakınlarımızla beraber oluyorum. Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına başarılar diliyorum. Bu ziyaretlerimiz sırasında hastanelerimiz hakkında da bilgi alma imkânım oluyor. Ayrıca ülke ve bölge ekonomimize katkı yapan ve istihdam sağlayan iş adamlarımızı da ziyaret ettim. Kısacası toplumumuzun her kesimi ile bir ve beraber olmaya çalışıyoruz.

AK Parti Samsun Milletvekili Av..Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Türkiye bölücü terörle çok önemli bir mücadele sürdürmektedir. Terör bitene kadar bu mücadele sürecektir. Bu mücadelede şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.  TBMM`de yoğun olarak sabahlara kadar süren çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar sırasında ülkemiz ve insanlarımız için önemli kanunlar çıktı. Bu çalışmalarımız devam edecektir. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vekil Orhan Kırcalı Bafra`yı Su Yolu Yaptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0