SİYASET

Vekil Kırcalı Sözünü Tuttu Aydınlatma Başladı

 
 124
Vekil Kırcalı Sözünü Tuttu Aydınlatma Başladı - Yılların kanayan yarası sona erdi. 19 Mayıs ""Bafra arası karayolu aydınlatması çalışmaları Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı`nın gayretleriyle başladı.
Bafra Haber

 |  - Yılların kanayan yarası sona erdi. 19 Mayıs ""Bafra arası karayolu aydınlatması çalışmaları Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı`nın gayretleriyle başladı.

Sürekli tarihler verildi. Bugün-yarın denildi. Başlıyor, başlanacak dendi. Ama bir türlü 19 Mayıs- Bafra arasında ki karayolu aydınlatması yapılamadı. 1 Kasım seçimlerinden sonra milletvekili seçilen Av.Orhan Kırcalı ilk olarak bu kanayan yaraya el attı. Yaptığı görüşmeler ve işin peşini bırakmamasıyla nihayet sonuca ulaşıldı. 19 Mayıs ilçesi ile Bafra ilçesi arasında ki karayolu aydınlatılmasına start verildi.

AK parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı beraberinde Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber başlatılan çalışmaların ilk gününde çalışma alanında oldu ve yetkililerden bilgi aldı.

AK parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: 19 Mayıs- Bafra arası karayolu aydınlatılması konusu Samsunumuzun nasırlaşmış problemlerinden biriydi. Bu konuyla yakından ilgilendik. Her aşamasını bizzat takip ettim. Şimdi güzel bir çalışma başladı. Yaklaşık 12 kilometrelik bir aydınlatma çalışması yapılacak ve 400 çıvarında direk dikilecek. Çalışmalar inşallah en geç 2 ay içinde bitirilecek. Gönlümüz karayollarımızda bu aydınlatmaları her yerde devam ettirmektir. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vekil Kırcalı Sözünü Tuttu Aydınlatma Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0