GÜNDEM

Vedat Şahin'i Binlerce Kişi Uğurladı

 
 16724
Vedat Şahin'i Binlerce Kişi Uğurladı - Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal memleketleri Samsun'da toprağa verildi.
Bafra Haber

 |  - Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal memleketleri Samsun'da toprağa verildi.

  Önceki gün İstanbul`ın Nişantaşı ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sedat Şahin`in kardeşi Vedat Şahin ve koruması Birol Topal'ın cenazeleri dün gece Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı'na getirildi. 300 araçlık bir konvoyla Bafra ilçesine getirilen Vedat Şahin'in cenazesi Kavakpınar Mahallesi`nde bulunan baba ocağına, koruması Ferdi Topal'ın cenazesi ise Gazipaşa Mahallesi`ndeki evine getirildi.

  Bugün Kavakpınar Mahallesi Sarçam Sokak`ta bulunan baba evinin önünde alınan helalliğin ardından Vedat Şahin`in cenazesi ilçede bulunan Mevlana Camisi`ne getirildi. Ferdi Topal'ın cenazesi ise Gazipaşa Mahallesi`ndeki evinin önünden alınan helalliğin ardından aynı camiye getirildi. Şahin ve Topal`ın cenaze törenlerine Türkiye`nin dört bir yanından gelen kalabalıktan dolayı büyük bir izdihamın yaşandı.

  Cenaze törenine Sedat Şahin ve kardeşi Nihat Şahin katılmazken, Sedat Şahin`in oğulları Şeymi ve Serkan ile Vedat Şahin`in oğlu Bahadır tabutun başından bir an olsun ayrılmayarak taziyeleri kabul ettiler.

  Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Vedat Şahin'in cenazesi Alaçam ilçesi Gökceboğaz Mahallesi`ne götürülerek Kargalı Mezarlığı`na defnedilirken, koruması Ferdi Topal'ın cenazesi ise Bafra Asri Mezarlık`ta toprağa verildi.

  Cenaze törenine ayrıca MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Sedat Peker`in kardeşi Atilla Peker, Şahin ailesinin dünürü Bucak Aşireti`nden Fatih Bucak ile çok sayıda akrabası ve sevenleri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vedat Şahin'i Binlerce Kişi Uğurladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0