GÜNDEM

Vatandaştan Saski`ye Çukur Kapama Yöntemi

 
 1091
Vatandaştan Saski`ye Çukur Kapama Yöntemi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 4 gün önce Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekiplerince yapılan çalışma sonucu açık bırakılan rögar kapağı tehlike saçıyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 4 gün önce Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekiplerince yapılan çalışma sonucu açık bırakılan rögar kapağı tehlike saçıyor.

Bahçeler Mahallesi Mustafa Erdin İlkokulu arkasında bulunan ve 27 Eylül 2014 tarihinde bir gencin düştüğü doğalgaz çukurunun yaklaşık 50 metre yanında bulunan kanalizasyon çukuru tehlike saçıyor.
İlkokulun yanında bulunması ve işlek bir yol üzerinde olması nedeniyle vatandaşları ve özellikle çocuk sahibi ebeveynleri tedirgin eden çukurda mahalle sakinleri nöbet tutuyor.
Geceleri dahi çukuru kontrol ettiğini ifade eden  mahalle sakini, "Burası 4 günden beri açık duruyor. Yanımızda okul var, her yerden öğrenci geliyor. Korkuyoruz birisi düşecek bir şey olacak diye.  Ben bunun korkusundan ağaç dallarıyla örttüm üzerini. 4 gündür gelen giden yok, korkuyoruz. Belediyeciler kırdı burayı, kapağını da içine düşürmüşler, oralı olmadı kimse. Bize de kimse bir şey demedi ben giderken düşecektim, son anda fark ettim. 4 günden beri nöbet bekliyorum, geceleri de gelip kontrol ediyorum. Bayram tatili de var bu çocuklar ne olacak burada. Ben bu durumdan şikayetçiyim.  Buraya kedi düşse insanın içi sızlar. Daha yeni ilerideki çukura düşen çocuk yoğun bakımda. Buraya birisi düşse insanın cenazesini de bulamazlar. Önce iğneyi kendilerine batırsınlar, kendi evlatlarının başına  bu şekilde bir şey gelirse ne olacak halleri. Bunları yapanlara oyuncak gibi geliyor ama bir evlat ne şartlarla yetiştirilir ben anne olarak iyi biliyorum. Onun için bir an önce gelip yapmaları lazım burayı.  Bu işte çalışanlara ya diploma versinler ya da diplomalı işçi çalıştırsınlar. Ben burayı bu şekilde bırakan kurumu da çalışanlarını da kınıyorum." şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vatandaştan Saski`ye Çukur Kapama Yöntemi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0