SAMSUN

Varol'dan Başkan Tok'a Güldüren Jest

 
 337
Varol'dan Başkan Tok'a Güldüren Jest - AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret ederek belediye başkanlığı mazbatasını teslim etti
Bafra Haber

 |  - AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret ederek belediye başkanlığı mazbatasını teslim etti

İlçe yönetimi ile birlikte gelen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, çerçevelettiği belediye başkanlığı mazbatasını Başkan Erdoğan Tok'a verdi. İki başkan arasında mazbata teslimi sırasında gülüşmelere neden olan 'asıl olan mazbata bu' esprisi Varol ve Tok'u kahkahaya boğdu.

AK Parti belediyecilik anlayışının İlkadım'da farkını hissettireceğini söyleyen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, "Samsun en büyük metropol ilçe belediyesi olan İlkadım son beş yılda alamadığı yatırım ve hizmetler Erdoğan Tok başkanımız sayesinde hayata geçecektir. Herkesi kucaklayan insan odaklı belediyecilik anlayışıyla İlkadım'da özlenen ve beklenen hizmetler bir bir hayata geçeceğinden hiç şüphemiz yok. Bu manada İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

PROJELERE START VERİLDİ

Kendisine yapılan sürpriz ziyaret ve jestten dolayı memnuniyetini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Her adımda İlkadım projesiyle hazırladığımız hizmetlerimizi bir an önce hayata geçirmek için çalışmalarımıza başladık. Halkımıza seçimler öncesi verdiğimiz sözleri yerine getirmek için projeleri inşa edeceğimiz noktaların tespiti üzerinde çalışıyoruz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Varol'dan Başkan Tok'a Güldüren Jest içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0